vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید مزاحم یادتون میشم ولی یه جورایی احساس می کنم قبلا همچین تاپیکی زده شده شاید اسم تاپیک متفاوت باشه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید مزاحم یادتون میشم ولی یه جورایی احساس می کنم قبلا همچین تاپیکی زده شده شاید اسم تاپیک متفاوت باشه شاید اینجوری باشه...ممنون که گفتید... از ارشدا خواهش میکنم که اگه تکراریه پاکش کنن... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ کاش شور رو احساسات و شادی ای که اون موقع در دلهای مردم بود هم مثل اشیاء مادی قابل به تصویر کشیدن بود بین عکسهای بالا قرار میگرفت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ این چرا دستش سمت راست سه تا دکمه داره؟ دسته های سگا که 6 تا بود، سه تا بالا و سه تا پایین واااااااااااااای ایییییین، یادش بخیر ...ایول این اسمش چی بود؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ این چرا دستش سمت راست سه تا دکمه داره؟ دسته های سگا که 6 تا بود، سه تا بالا و سه تا پایین قدیمیاش سه تایی بود...بعد ها شرکت سونی 6 دکمشو ساخت... واااااااااااااای ایییییین، یادش بخیر ...ایول این اسمش چی بود؟ قرار نشد سوال سخت بپرسیا... یادم که هر موقع اینو میدیدیم میگفتیم ااااااااااااا از این بازی حلقه ها... لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بجز برنامه مرحوم نوذري بقيه رو خوب خوب يادم مياد...فكر نكنيد سنم زياده ها...حافظه تصويريم از همون بچگيا خيلي خوب بود! لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ گفتم كه بعضي وقتا دلم ميخواد برگردم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ وای من چقدر از سمندون میترسیدم.میچسبیدم به مامانو نگاه میکردم. این شیر ها هم خیلی خوشمزه بود. یادش بخیر لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ یاد یه جمله افتادم. چیزی که آدمو متعجب میکنه اینه که وقتی بچه ای دوست داری زودتر بزرگ شوی.و وقتی بزرگ میشی آرزو میکنی که کاش هیچوقت بزرگ نشده بودی. گاهی وقتا احساس میکنم بچگی نکردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده