شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان گاهی وقتا پیش میاد یه روز همه چی روبه راهه . ولی یه چیز کوچولو تو زندگیمون هست که با بقیه چیزا جور در نمیاد و اگه اونم حل بشه دیگه همه چی عالیه . در این موارد می گیم : امروز همه چی رو به راهه فقط ... :banel_smiley_4::banel_smiley_4: خب حالا امروز همه چی براتون رو به رواه بوده فقط .... ؟ فقط چی ؟ 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ اولیش و خودم میگم امروز همه چیز روبراهه فقط اگر اعصابم آروم بشه بهتره 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز روبراهه فقط اگر درد و خونریزی دندونم بیفته. اولیش و خودم میگمامروز همه چیز روبراهه فقط اگر اعصابم آروم بشه بهتره اینکه شد همه زندگی! اعصابت آروم نباشه چیزی میمونه که روبراه باشه؟ 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز روبراهه فقط اگر درد و خونریزی دندونم بیفته. اینکه شد همه زندگی! اعصابت آروم نباشه چیزی میمونه که روبراه باشه؟ خب من با این اعصاب داغون خو گرفته زندگیم 10 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چی روبراهه فقط اگه زودتر اذان عصر بگه بریم افطار کنیم که مردیم از گشنگی :icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چي روبراهه فقط اگه مجبور نبودم دهن روزه تو اين گرما پاي پياده براي واريز پول كلاس تابسوني 4 بار يه مسير طولاني رو طي كنم... 11 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز واقعا همه چي روبه راهه فقط نداره. 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چی روبراهه فقط یه خورده تمرکزم بهم ریخته 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز رو به راهه فقط هنوز ترجمه هام تموم نشده 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز روبراهه بغیر از صدای تفنگ امیر که 5 ساعت یکسره داره آژیر میکشه 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز روبراهه فقط خوابم نمیاد :164: 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چي آروم بود...امشبم آرومه فقط اگه اين بي خوابي لعنتي دست از سر من بيچاره برداره از اين بهتر نميشه! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چی رو به راهه.....فقط جای تو کنار شادی هام .....خیلی خیلی خالیه.......:mood (23): 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چی روبراهه فقط این گرما بدجوری رو اعصبابه:97: دوس دارم یکی رو بزنم کی حاضره کتک بخوره:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ همه چیز روبه راهه اما فقط واقعا جای یه چیزی کنجِ دلم خالیِ 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ الان همه چي روبراهه فقط اين مثلث آبي تبليغ فروشگاه نوانديشان رو اعصابمه چون همش مي خوام تشكر كنم اشتباه روي اونو كليك ميكنم!يكي اينو برداره از اينجا 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چي روبراهه .. فقط اگه اين وسوسه اينترنت بذاره يكم بخوابم:putertired: كووووووووووووور شدم 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ امروز همه چیز رو به راهه ... از حال خودم گرفته تا حال هوا :hapydancsmil::dancegirl2: فقط تشنگی داره دیوونم می کنه :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی وقته همه چیز روبراه نبوده! 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ همه چيز روبه راه اگه فقط مهمونا زودتر رفع زحمت ميكردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده