saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ [*=center] :: مجموعه مقدماتی :: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز فایل زیپ: learningadobeps 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام خوبین؟ بچه ها من یه مشکل بسیار بسیار مضاعف دارم الان 3 4 باری هست فتوشاپو نصب میکنم اما صفحش سیاهه حتی عکس هم توش درگ میکنم بازم سیاهه چیکا باید کنم ؟ شدیدا نیازمندشم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ سلام سلامخوبین؟ بچه ها من یه مشکل بسیار بسیار مضاعف دارم الان 3 4 باری هست فتوشاپو نصب میکنم اما صفحش سیاهه حتی عکس هم توش درگ میکنم بازم سیاهه چیکا باید کنم ؟ شدیدا نیازمندشم منظورتون از سیاهی اینه برنامه باز نمیشه؟ یا باز میشه و بومتون سیاهه؟ چه ورژنی استفاده می کنید؟ کرک شده؟ کدوم کرک؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ منظورتون از سیاهی اینه برنامه باز نمیشه؟ یا باز میشه و بومتون سیاهه؟چه ورژنی استفاده می کنید؟ کرک شده؟ کدوم کرک؟ دقیقا بومش سیاهه Ps5 اره کرک شده.. ینی چی کدوم کرک؟ 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه / اگه اون چیزی که من فکر میکنم باشه هنگام ایجاد سند تنظیمات زیر رو اعمال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه اگه نه با عکس گرفتن از صفحتون منو حالی کنید (معایب دوزاری کج ) :-d 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ بچه ها شما لینک ها رو می تونید ببینید؟ لینکها رو نمیتونم ببینم ولی IDM تشخیصشون میده!!! اگه نمیبینیدش بگید تا بذارمشون لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ بچه ها شما لینک ها رو می تونید ببینید؟لینکها رو نمیتونم ببینم ولی IDM تشخیصشون میده!!! اگه نمیبینیدش بگید تا بذارمشون 9 تا تصویر اول لینک شدند که متاسفانه تصاویر حذف شدند ولی جنازه لینک ها هست 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ 9 تا تصویر اول لینک شدند که متاسفانه تصاویر حذف شدند ولی جنازه لینک ها هست آره خودمم همین حس رو داشتم الان میذارمشون 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
raha93 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون خیلی عالیه ،خیلی لطف کردین ک به صورت رایگان این اموزشو به ما دادین....... فقط قسمت نم که دان میکنم همون پارت هفتمه ................. نهم کجاست پس؟ 2 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون خیلی عالیه ،خیلی لطف کردین ک به صورت رایگان این اموزشو به ما دادین.......فقط قسمت نم که دان میکنم همون پارت هفتمه ................. نهم کجاست پس؟ 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من قسمت اول و دوم رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و این پیام رو میده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز شما در ابتدا این کاری که خدمتتون عرض میکنم انجام بدید اگر برطرف نشد چاره ای دیگر میاندیشیم با توجه به ورژن شما احتمالا با کلید Ctrl+F1 و یا Ctrl+F2 مشکل شما حل نخواهد شد. این گزینه برای تغییر دادن Canvas فوتوشاپ یا همون قاب فوتوشاپ که میتونید به جای این کلید ها، روش کیک راست کرده و رنگ مورد نظر را پیدا کنید. اما بهترین راه فعلا اینه: (البته به نظر بنده) ابتدا فوتوشاپتون ببندید و سپس کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Shift را نگه دارید و روی آیکن برنامه فوتوشاپتون دابل کلیک کنید سپس پنجره ای باز میشه و از شما میپرسه تمام تنظیمات فوتوشاپ رو پاک کنه و به حالت اول برگرداند که شما yes رو انتخاب کنید و خواهید دید که تمام تنظیمات به حالت اول برمیگرده و اصطلاحا به این حالت Default Setting میگن. اگه دوباره صفحه مشکی بود مشکل شما از Canvas روش کلیک راست کنید و رنگ خاکستری انتخاب کنید یعنی دقیقا روی فضای سیاه صفحه البته کناره ها نه وسط صفحه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده