saeid_ms 2536 ارسال شده در 21 مهر، 2012 [*=center] :: مجموعه مقدماتی :: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز فایل زیپ: learningadobeps 5
*mini* 37778 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 سلام سلام خوبین؟ بچه ها من یه مشکل بسیار بسیار مضاعف دارم الان 3 4 باری هست فتوشاپو نصب میکنم اما صفحش سیاهه حتی عکس هم توش درگ میکنم بازم سیاهه چیکا باید کنم ؟ شدیدا نیازمندشم 1
The Developer 5479 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 سلام سلامخوبین؟ بچه ها من یه مشکل بسیار بسیار مضاعف دارم الان 3 4 باری هست فتوشاپو نصب میکنم اما صفحش سیاهه حتی عکس هم توش درگ میکنم بازم سیاهه چیکا باید کنم ؟ شدیدا نیازمندشم منظورتون از سیاهی اینه برنامه باز نمیشه؟ یا باز میشه و بومتون سیاهه؟ چه ورژنی استفاده می کنید؟ کرک شده؟ کدوم کرک؟ 2
*mini* 37778 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 منظورتون از سیاهی اینه برنامه باز نمیشه؟ یا باز میشه و بومتون سیاهه؟چه ورژنی استفاده می کنید؟ کرک شده؟ کدوم کرک؟ دقیقا بومش سیاهه Ps5 اره کرک شده.. ینی چی کدوم کرک؟ 1
The Developer 5479 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه / اگه اون چیزی که من فکر میکنم باشه هنگام ایجاد سند تنظیمات زیر رو اعمال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه اگه نه با عکس گرفتن از صفحتون منو حالی کنید (معایب دوزاری کج ) :-d 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 بچه ها شما لینک ها رو می تونید ببینید؟ لینکها رو نمیتونم ببینم ولی IDM تشخیصشون میده!!! اگه نمیبینیدش بگید تا بذارمشون
The Developer 5479 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 بچه ها شما لینک ها رو می تونید ببینید؟لینکها رو نمیتونم ببینم ولی IDM تشخیصشون میده!!! اگه نمیبینیدش بگید تا بذارمشون 9 تا تصویر اول لینک شدند که متاسفانه تصاویر حذف شدند ولی جنازه لینک ها هست 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 9 تا تصویر اول لینک شدند که متاسفانه تصاویر حذف شدند ولی جنازه لینک ها هست آره خودمم همین حس رو داشتم الان میذارمشون 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
raha93 117 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 ممنون خیلی عالیه ،خیلی لطف کردین ک به صورت رایگان این اموزشو به ما دادین....... فقط قسمت نم که دان میکنم همون پارت هفتمه ................. نهم کجاست پس؟ 2
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 ممنون خیلی عالیه ،خیلی لطف کردین ک به صورت رایگان این اموزشو به ما دادین.......فقط قسمت نم که دان میکنم همون پارت هفتمه ................. نهم کجاست پس؟ 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 من قسمت اول و دوم رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و این پیام رو میده؟؟؟ 2
mvakili 2726 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام دوست عزیز شما در ابتدا این کاری که خدمتتون عرض میکنم انجام بدید اگر برطرف نشد چاره ای دیگر میاندیشیم با توجه به ورژن شما احتمالا با کلید Ctrl+F1 و یا Ctrl+F2 مشکل شما حل نخواهد شد. این گزینه برای تغییر دادن Canvas فوتوشاپ یا همون قاب فوتوشاپ که میتونید به جای این کلید ها، روش کیک راست کرده و رنگ مورد نظر را پیدا کنید. اما بهترین راه فعلا اینه: (البته به نظر بنده) ابتدا فوتوشاپتون ببندید و سپس کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Shift را نگه دارید و روی آیکن برنامه فوتوشاپتون دابل کلیک کنید سپس پنجره ای باز میشه و از شما میپرسه تمام تنظیمات فوتوشاپ رو پاک کنه و به حالت اول برگرداند که شما yes رو انتخاب کنید و خواهید دید که تمام تنظیمات به حالت اول برمیگرده و اصطلاحا به این حالت Default Setting میگن. اگه دوباره صفحه مشکی بود مشکل شما از Canvas روش کلیک راست کنید و رنگ خاکستری انتخاب کنید یعنی دقیقا روی فضای سیاه صفحه البته کناره ها نه وسط صفحه 2
ارسال های توصیه شده