*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ به به خدا وقت به همه و تبریک به برنده ها میگم عاغا یه عکس میگذاشتید خوب 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ به به خدا وقت به همه و تبریک به برنده ها میگمعاغا یه عکس میگذاشتید خوب این واسه 2سال پیشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ این واسه 2سال پیشه جام جهانی پینک پونک دوسال یباره الان وقتشه بچه ها هماهنگی کنند 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ جام جهانی پینک پونک دوسال یباره الان وقتشه بچه ها هماهنگی کنند بندازیدش مهرماه که منم باشم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ این چه نوع تاپیکی من هنوز دوزاریم نیفتاده 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ این واسه 2سال پیشه من وظیفه خود دانستم تبریک بگویم این سری برگزار کردید خداوکیلی یه عکس بگیرید بذارید 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ تصمیم داشتیم امسال یک دوره دیگه بعد از ماه رمضان برگزار کنیم اما متاسفانه امسال هزینه اجاره سالن خیلی بالاتر رفته برای همین برای برگزاری مسابقه فعلا در حال مذاکره هستیم 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ آخهههههههه یادش بخیر من هنو تی شرت رو دارمااااااااااااااااااا مدالممممممم کو هااااااااا؟ شما ک ی دوره دیگه برگزار نکردین په هنو برنده منم مدالمو پس بدین تا ارثیمو با خاک یکسان نکردم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ یادش بخیر آرپاک نفر اول دخترا شد......آقای زمانی هم نفر اول پسرا شد که پسر دایی آقای عارف رو شکست داد... منم که با اسم چرگر دفعه اول بود شرکت کردم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دیگه یورو نواندیشان نداریم؟ لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ دیگه یورو نواندیشان نداریم؟ خاطرات گذشته رو برای ما زنده کردی حمیدجان جدا یادش بخیر چه شور و حالی بود 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ خاطرات گذشته رو برای ما زنده کردی حمیدجان جدا یادش بخیر چه شور و حالی بود بله واقعا روز خوب و فوق العاده ای بود 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ بله واقعا روز خوب و فوق العاده ای بود سال گذشته هم که فوتبال بود. امسالم دوست داشتم این برنامه ها ادامه داشته باشه و بچه ها از این پشت کامپیوتر و گوشی و اینا دربیان وارد فضای شور و اشتیاق حقیقی بشن اما با یکی دو برنامه نصفه نیمه که برگزار شد فهمیدم خیلی فاصله گرفتیم از اون موقعها 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سال گذشته هم که فوتبال بود. امسالم دوست داشتم این برنامه ها ادامه داشته باشه و بچه ها از این پشت کامپیوتر و گوشی و اینا دربیان وارد فضای شور و اشتیاق حقیقی بشن اما با یکی دو برنامه نصفه نیمه که برگزار شد فهمیدم خیلی فاصله گرفتیم از اون موقعها متاسفانه به دلیلی مشکل زانو فوتبال رو نبودم شور و شوق بچه ها هم متاسفانه کم شده و دیگه از اون برنامه هایی که پر میشد از بچه ها خبری نیست ایشالا دوباره برنامه ای با حداکثر جمعیت برگزار بشه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ آقا بر فوتبال من پایه ام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده