Neutron 60966 ارسال شده در 19 مهر، 2012 فرم بيني فرد ايراني با ساير افراد اروپاي غربي، آلمان، فرانسه و سوئيس فرق دارد؛ در كشورهاي اروپايي فرد براي از بين بردن چهره پيري و عيوب بيني به عمل جراحي زيبايي بيني ميپردازد اما در ايران اكثر مراجعه كنندگان جوان و بدون عيب به جراحي زيبايي بيني تن ميدهند. اما در اتاق عمل چه میگذرد؟ این روایت تصویری ما را به درون این اتاق میبرد و با حس چاقو و بخیه نزدیک میکند. عکسها از خبرگزاری مهر انتخاب شده است. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Neutron 60966 ارسال شده در 19 مهر، 2012 آرررهههههههه خوب درآورده واقعا چطور دلت اومد دماغت رو به این روز دربیان! 5
lorena 10304 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 خوب درآورده واقعا چطور دلت اومد دماغت رو به این روز دربیان! عکساش تو اف بی هست برو قبل و بعد رو ببین بعد نتیجه بگیر چه جوری دلم اومد 5
Neutron 60966 ارسال شده در 19 مهر، 2012 عکساش تو اف بی هست برو قبل و بعد رو ببین بعد نتیجه بگیر چه جوری دلم اومد خوبه خوبه منم شاید عمل کنم نیمکیلو پلیپ دارم 5
lorena 10304 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 خدارو شکر دماغ هیشکی اینجا مشکل نداره پس خواهشا اونایی که مشکل ندارن برا اونا که دارن هی ایش ایش نکنن بگن خیلی کار بیخودیه! 6
Neutron 60966 ارسال شده در 19 مهر، 2012 خدارو شکر دماغ هیشکی اینجا مشکل نداره پس خواهشا اونایی که مشکل ندارن برا اونا که دارن هی ایش ایش نکنن بگن خیلی کار بیخودیه! منم میخوام عمل کنم منتها اگه دماغمو عمل کنم کلی دیگه از اعضای بدنم شاکی میشن چون اونام احتیاج به عمل دارن شدیدا 7
lorena 10304 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 خوبه خوبه منم شاید عمل کنم نیمکیلو پلیپ دارم عمل کن به حرف هیشکیم گوش نده تو تمام این صحنه ها هم که گذاشتی تو بیهوشی نمیبینی اصلا 6
lorena 10304 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 منم میخوام عمل کنم منتها اگه دماغمو عمل کنم کلی دیگه از اعضای بدنم شاکی میشن چون اونام احتیاج به عمل دارن شدیدا دماغ واجبتره خیلی تو قیافه تاثیر داره 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 مهر، 2012 دماغ واجبتره خیلی تو قیافه تاثیر داره مال تو خیلی خوب شد خداییش ایول 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 مهر، 2012 منم میخوام عمل کنم منتها اگه دماغمو عمل کنم کلی دیگه از اعضای بدنم شاکی میشن چون اونام احتیاج به عمل دارن شدیدا خل نشی عمل کنیا....عمل لازم نداره که به صورتت میاد 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 مهر، 2012 چه وحشتناک بود خوشحالم که بابام گفته بود تا وقتی دخترمی حق نداری عمل کنی :hapydancsmil: 3
unique1366 1752 ارسال شده در 20 مهر، 2012 ادغام شد... با وجود درد و ضعف و مشكلاتي كه تا 2ماه بعد از جراحي بيمار داره (مث بدي تنفسي و بايد از دهن نفس بكشي من از اين قسمتش متنفر بودم) بعد ليزيك راحترين عمله ... من از نزديك عملو ديدم ...با اين حال چون نتيجه رو ميدونستم چي ميشه جراحي كردم... از نتيجش راضي ام هم از زيبايي هم از انحرافي كه داشتم و رفع شد به كسايي كه در درجه اول مشكلاتي مثل پوليپ و انحراف و شكستكي دارن توصيه ميكنم ...در درجه دوم براي زيبايي ...ولي حتي اگه كسي صرفا براي زيبايي ام بخواد ..جراحي كنه ....من پيشنهادش ميكنم...چون فوق العاده توي ظاهر و اعتماد بنفس تاثير ميزاره...(در كل طرفدار رينوپلاستي ام) 4
ارسال های توصیه شده