* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ آره ازش راضیم. کار کردن باهاش راحته .خیلی هم خوش دسته. خوب یه اکانت براش بساز ،چون با این اکانته آپدیدت میکنه . قطب نماش نمیدونم کجاس ولی اگه پیدا کردم بهت میگم. فارسی نداره ،باید بدی روش نصب کنن. من هنوز نصب نکردم.اس ام اس فارسی هم بعد از نصب فارسی فعال میشه ولی اس ام اس فارسی براش میاد. منم نوکیا داشتم و وقتی اینو گرفتم خیلی برام سخت بود(البته وقتی که تازه در اومده بود خریده بودم)،بعد یه متخصص آ ی تی دیدش و گفت خیلی گوشی خوبیه. منم بعد از یه مدت کار کردن بهش عادت کردم و الان احساس میکنم خیلی باهاش راحتم. ولی یه بدی داره که من ازش سر در نیاوردم،اونم اینکه بعضی از شماره های دفتر تلفنش ،وقتی به اینترنت وصل میشم از دفتر تلفن میاد بیرون ،ولی وقتی سرچ میکنی تو حافظه هستش !!!!! نمیدونم چرا؟!!!! من 3 روزه اینو گرفتم؛ اما پشیمون شدم و میخواستم برم بدم و یه sony ericson live,,,,؛ بگیرم؛ اونم مثل همینه؛اما گفتم چون سونی داشتم قبلا برام راحت تر باشه؛ اما با تعریفایی که کردی فکر کنم بهتره همینو داشته باشم؛ اوکی یه اکانت میسازم؛کشت منو اینقد گفت اکانت بساز؛ مشکل آخر رو هنوز من بهش بر نخوردم؛ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ براس اس ام اس فارسی یه نرم افزار هست.اسمشو نمیدونم چیه.از نرم افزاره هم میتونی فارسی بخونی هم فارسی بدی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ براس اس ام اس فارسی یه نرم افزار هست.اسمشو نمیدونم چیه.از نرم افزاره هم میتونی فارسی بخونی هم فارسی بدی فکر کنم میرسال باشه؛آره؛دارمش ؛ اما زیاد باهاش راحت نیستم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم میرسال باشه؛آره؛دارمش ؛ اما زیاد باهاش راحت نیستم عه آره همینه منم گوشیم پوکیده اما احتمالا بخوام سونی اریکسون بخرم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ عه آره همینه منم گوشیم پوکیده اما احتمالا بخوام سونی اریکسون بخرم اگه htc خواستی مال خودمو میفروشم بهت لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کسی این گوشی رو داره؟ یا شبیه اینو؟؟؟؟ کلی سوال دارم یکی رو میشناسم که داره... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یکی رو میشناسم که داره... عههه, چه جالب لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اگه htc خواستی مال خودمو میفروشم بهت باشه خواستم میگم فعلا قصد خرید دارم اما پولشو ندارم جدی میخوای بفروشی یه جا بت بگم تاپیک بزن سه سوته میخرن ازت!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ باشه خواستم میگم فعلا قصد خرید دارم اما پولشو ندارم جدی میخوای بفروشی یه جا بت بگم تاپیک بزن سه سوته میخرن ازت!! کجا ؟ پول خشگیر 10 هزار تومنی؛ قاب محافظ 25 هزار تومنی و هزسینه نصب برنامه 20 هزار تومنو هم میدن ؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کجا ؟ پول خشگیر 10 هزار تومنی؛ قاب محافظ 25 هزار تومنی و هزسینه نصب برنامه 20 هزار تومنو هم میدن ؟ انجمن پرشن تولز برو قسمت بازارچه قسمت موبایل تاپیک بزن همه رو با هم ور میدارن اما خوب ضر داره دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ انجمن پرشن تولز برو قسمت بازارچه قسمت موبایل تاپیک بزن همه رو با هم ور میدارن اما خوب ضر داره دیگه نمیدونم والا بفروشم یا نه؛ بین اینو sony ericcson live موندم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم والا بفروشم یا نه؛ بین اینو sony ericcson live موندم :icon_pf (34): اونم سیستم عاملش آندروید هست یکی دیگه هم هست sony ray اونم عالیه خوب اولش تحقیق کن لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم والا بفروشم یا نه؛ بین اینو sony ericcson live موندم :icon_pf (34): بهتره نفروشي خيلي از sony ericcson live بهتره. شما كه دارين جواب ميدين اينم لطف كنيد بي زحمت! من تا حالا نتونستم با گوشيم onشم تنظيماتش تو سايت همراه اول نيست يعني هست من نتونستم تنظيمش كنم. البته گوشيم htc wildfire sنيست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بهتره نفروشي خيلي از sony ericcson live بهتره.شما كه دارين جواب ميدين اينم لطف كنيد بي زحمت! من تا حالا نتونستم با گوشيم onشم تنظيماتش تو سايت همراه اول نيست يعني هست من نتونستم تنظيمش كنم. البته گوشيم htc wildfire sنيست تو سایت همراه اول گوشیتو انتخاب میکنیو شمارتو میدی؛ بعد تنظیماتو میفرسته؛ اینکارو نکردی؟ لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اين كارو كردم مدل گوشيم اونجا نيست مجبورم تنظيماتي كه اونجا مراحلش هست رو اعمال كنم كه جواب نداد.تازه زنگم زدم گفتم مشكل از تنظيمات گوشيتونه. ميرم گريه كنم. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو ببین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده