poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ وای نههههههههههه من عاشق این برنامم ولی دیشب یادم رفت ببینم برنامه اش چهارشنبه شب بود خیلی خوب بود احساسی شده بودم ! چقدر حیف بود شکیبایی 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ برنامه اش چهارشنبه شب بودخیلی خوب بود احساسی شده بودم ! چقدر حیف بود شکیبایی اینجا هم بچه ها درمورد خسروشکیبایی نوشتن [h=3]به یاد خـــســـــــرو شــــــکیبایی[/h] 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اینجا هم بچه ها درمورد خسروشکیبایی نوشتن به یاد خـــســـــــرو شــــــکیبایی من از ادبیات زیاد چیزی نمیفهمم ولی نامه هاش و خیلی دوست دارم ! مخصوصا با صدای خودش ! جالب اینکه پسرش فکر کنم میگفت خودش صداش و زیاد دوست نداشت تو خونه شعر های سپهری زیاد میخوند مخصوصا یکی از شعر هاش اما خودش بیشتر از صداش بازیشو دوست داشته! و اون ترانه ای که به برزو ارجمند داده بوده متنش و برای زنش گفته بوده و قرار بوده برزو ملودی بذاره روش ! ولی دو روز قبل ضبطش فوت میکنه ! رو اعصابمه این ادم که چرا مرد ! 5 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فکر کردم شهرام شکوهی مرده که نوشتی روحش شاد خو واضح بنویس روحه کی شاد دیگه 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ وایییییییییییی امید خیلی قشنگ بود مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده