poor!a 15130 ارسال شده در 20 مهر، 2012 وای نههههههههههه من عاشق این برنامم ولی دیشب یادم رفت ببینم برنامه اش چهارشنبه شب بود خیلی خوب بود احساسی شده بودم ! چقدر حیف بود شکیبایی 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 مهر، 2012 برنامه اش چهارشنبه شب بودخیلی خوب بود احساسی شده بودم ! چقدر حیف بود شکیبایی اینجا هم بچه ها درمورد خسروشکیبایی نوشتن [h=3]به یاد خـــســـــــرو شــــــکیبایی[/h] 2
poor!a 15130 ارسال شده در 20 مهر، 2012 اینجا هم بچه ها درمورد خسروشکیبایی نوشتن به یاد خـــســـــــرو شــــــکیبایی من از ادبیات زیاد چیزی نمیفهمم ولی نامه هاش و خیلی دوست دارم ! مخصوصا با صدای خودش ! جالب اینکه پسرش فکر کنم میگفت خودش صداش و زیاد دوست نداشت تو خونه شعر های سپهری زیاد میخوند مخصوصا یکی از شعر هاش اما خودش بیشتر از صداش بازیشو دوست داشته! و اون ترانه ای که به برزو ارجمند داده بوده متنش و برای زنش گفته بوده و قرار بوده برزو ملودی بذاره روش ! ولی دو روز قبل ضبطش فوت میکنه ! رو اعصابمه این ادم که چرا مرد ! 5
"Dezire" 645 ارسال شده در 20 مهر، 2012 فکر کردم شهرام شکوهی مرده که نوشتی روحش شاد خو واضح بنویس روحه کی شاد دیگه 2
ارسال های توصیه شده