not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ همه اینا که اینجان خوبن...من اومدم به همشون رای بدم دیدم نمیشه ولی این حرفا واسه من رای نمیشه:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ولی این حرفا واسه من رای نمیشه:cryingf: رای میخوای چی کار؟ نقاشی تو هم خوبه ... من نمیتونم بکشم اونجوری 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ولی این حرفا واسه من رای نمیشه:cryingf: ارام باش بچه همین که تا این مرحله ام اومدی خوبه دیگه پس من چی بگم 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من نيز راي خود را دادم... كار بچه ها واقعا عالي بود...فكر نمي كردم با paint بشه همچين نقاشي هايي كشيد...يه كلاس واسه ما مبتديا بذاريد قربون دستتون... كاش انتخاب چندگانه داشتيم! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ رای میخوای چی کار؟ نقاشی تو هم خوبه ... من نمیتونم بکشم اونجوری راس میگی؟؟ ارام باش بچههمین که تا این مرحله ام اومدی خوبه دیگه پس من چی بگم 2 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ خدایش نقاشی شما ره 4 عالیه ،نقاشش هرکی باشه میخوام دودقیقه باهاش اختلال کنم بهم ی پیام خصوصی بده 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تا پایان نظرسنجی یک روز دیگر باقی است 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ منم دیشب رای دادم . رنگ آمیزی اون فنجونه به نظرم خیلی جالبه 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ وای خدا این 4 چقدر خوشمزه است من می خوامش! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نقاش شماره 4 بعدا بگه اون چایی رو چجوری رنگ کرده 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تا پایان نظرسنجی کمتر از یک روز دیگر باقی است 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اهای بیاین من رو گولم بزنید بهتون رای بدم 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اهای بیاین من رو گولم بزنید بهتون رای بدم چرا داد میزنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ چرا داد میزنی ؟ اخه میخوام مخم رو بزنید 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اخه میخوام مخم رو بزنید فکر کنم امشب حوصله ات سر رفته درسته؟ آخه اگه نقاشیمون در حد بالا بود مخت رو خوب میزدم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم امشب حوصله ات سر رفته درسته؟آخه اگه نقاشیمون در حد بالا بود مخت رو خوب میزدم نه بابا اتفاقا خوابم میاد در حد المپیک با کیفیت hd 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا اتفاقا خوابم میاد در حد المپیک با کیفیت hd پس برو بخواب که ما هم رفتیم حالا خوب فکرها تو بکن به نقاشی ها خوب نگاه کن بعد رای بده شب خوش لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اهای بیاین من رو گولم بزنید بهتون رای بدم گووووووووول:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده