.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نیومده داری فتوا میدی؟ نیومده تازه قهرم میکنه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نیومده داری فتوا میدی؟ با همشهری من چکار داری اگر زن من همچین حرفی بزنه نه میزنمش نه چیزی بهش میگم بوسش میکنم و میگم ببخشید عزیزم فقط جهت کمک تو این کار رو کردم میرم یه زن خوشکل دیگه میگرم میارم تو خونه تا درس عبرتی باشه برای اون و سایرین. 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ با همشهری من چکار داری اگر زن من همچین حرفی بزنه نه میزنمش نه چیزی بهش میگم بوسش میکنم و میگم ببخشید عزیزم فقط جهت کمک تو این کار رو کردم میرم یه زن خوشکل دیگه میگرم میارم تو خونه تا درس عبرتی باشه برای اون و سایرین. :banel_smiley_4: عجب چقد تنوع طلب کاش خانمت یه سرم به این تاپیک بزنه ببینه دنیا دست کیه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4:عجب چقد تنوع طلب کاش خانمت یه سرم به این تاپیک بزنه ببینه دنیا دست کیه به اون چیکار داری؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ به اون چیکار داری؟ کاری ندارم فقط ببینه تو چه مارمولک زیرفرشی هستی نقل قولم که گرفتم و دیگه نمیتونی حذف کنی 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ کاری ندارم فقط ببینه تو چه مارمولک زیرفرشی هستینقل قولم که گرفتم و دیگه نمیتونی حذف کنی حالا که این جور شد میرم چند تا میگیرم که بشینه و دستور بده یه مو بلند و یه برنز هم میگیرم که از سر کار میام ماساژم بدن خوبت شد؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ حالا که این جور شد میرم چند تا میگیرم که بشینه و دستور بده یه مو بلند و یه برنز هم میگیرم که از سر کار میام ماساژم بدن خوبت شد؟ همون یه نفرم خدا زد پس کله اش خام تو شد دیگه بعید میدونم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ میشن تو چرا الان میخندی اقایون محترمه ماشالااا کم رو دارن که توهم بیشترش میکنی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ میشن تو چرا الان میخندی اقایون محترمه ماشالااا کم رو دارن که توهم بیشترش میکنی؟:vahidrk: عیزمممممممممممم روشونو میکنیم تو شیشه مربا میندازیم تو دریا غمت نباشه 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ عیزمممممممممممم روشونو میکنیم تو شیشه مربا میندازیم تو دریا غمت نباشه در اون که شکی نیست اگه تو باشی که روشونو چه عرض کنم بعید نیست خودشونم بندازی تو دریا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ در اون که شکی نیست اگه تو باشی که روشونو چه عرض کنم بعید نیست خودشونم بندازی تو دریا خوشم ممیاد منو خوب شناختی 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ یا امام زاده صالح! اینو دیگه از کجا آوردی؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مردای 30- 40 سال پیش اینطور بودن خو ، الان روز اول چیزی نمیبینه روز دوم چیزی نمیبینه ؛ روز سوم هوو میبینه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مردای 30- 40 سال پیش اینطور بودن خو ، الان روز اول چیزی نمیبینه روز دوم چیزی نمیبینه ؛ روز سوم هوو میبینه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خنده نداره که؛گریه داره!!! کتک بهتر از هوو هستش خو لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خنده نداره که؛گریه داره!!! کتک بهتر از هوو هستش خو از اینکه واقعا همینطوره که میگی خنده ام گرفت ببخشید :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده