sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ فشار بايد از طرف مردم باشهنه چند تا تشكل تشكل ها بايد اطلاع رساني ميكردند و حساسيت هاي مردمي رو بالا مي بردند كه تو اين كار خيلي ضعيف بودند. به هر حال الان وقت تنگ هست .ميشه با همين نماينده ي اروميه كه به قضيه واقف هست شروع كرد و ازش خواست كه بقيه همكارانش رو همراه كنه حتي شده يك برنامه ي نمادين اجرا كرد كه هر ايراني 5 بطر آب معدني بفرسته براي درياچه اروميه.كه اگر 1 پنجم مردم هم همراهي كنند ميشه در حدود 70 ميليون ليتر يا 70 هزار متر مكعب كه اگر چه خيلي كم هست اما يك حركت هست براي آگاهي بخشي. يا ميشه با تبليغات از كساني كه از ميان گذر درياچه عبور مي كنند خواست براي درياچه يك بطر اب به همراه ببرند و در درياچه خالي كنند. اينها نياز به برنامه ريزي داره و تشكل هاي زيست محيطي مي تونستند انجام بدهند و توجه رو جلب كنند. به هر حال ما كشوري هستمي كه افراد كمي اهل مطالعه و پيگيري خبر هستندو براي جلب توجه بيشتر از اينكه بنويسيم بايد حرف بزنيم و عمل كنيم. خودتون بهتر از من میدونین که الان وضعیت اقتصادی و مسائل دیگه مردم رو گیج کرده و به چیز دیگه ای فک نمیکنن افراد معدودی توجه میکنن و اونم دیگه پیگیر نمیشن تشکلها هم تا حدی میدونن سر و صدا راه بندازن، از یه حدی که بگذره به راحتی برچسب سیاسی میخورن!... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها آيا راهي براي تثبيت نمك تا زماني كه اب به درياچه برسه وجود داره؟البته بجر مالچ پاشيدن و روش هاي تخريبي مشابه تا جایی که من میدونم مناسب ترین راه فقط آب هست لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ دوستم دیروز اورومیه بودهعکسایی که گرفته بود واقعا آبی نشون نمیداد همه جا شوره زار قسمتی هم که آب بود از فرط آلودگی به رنگ خون بود انگار دریاچه داره خون گریه میکنه درسته وضعیت خیلی اسفناکه جدا چرا هیچکس کاری نمیکنه؟ دیشب نماینده مجلس آقای قاضی پور تو یکی از مساجد ارومیه سخنرانی داشت...بابام رفته بود... تنها نماینده ای که واسه دریاچه داره دل میسوزونه ...وعده و وعید زیاد داده ولی تا بیاد عملی شه دریاچه ارومیه شده کویر ارومیه اینها فقط بلدن حرف بزنن فقط حرف حرف حرف... 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مردم سرشون بكار خودشونهخيلياشون حتي تحمل شنيدنشم ندارن ديگه كاري نميشه كرد اينام كه ميگن همش حرفه.خشك شده و تموم شده. اون موقع كه ميشد كاري كرد ما يه تشكل 970 نفره تو دانشگاه بوديم كرد،ترك،فارس همه سعيمونو كرديم بعضيا به جرم فعاليت سياسي تا اخراجم رفتن.كلي پوستر و بنر و اطلاعيه داديم بيرون آخرشم از اون درياچه يه شوره زار شبيه برزخ تو فيلما موند برامون حرفهاتون کاملا درسته ولی خواهش میکنم سعی کنیم به بحث سیاسی کشیده نشه تا تاپیک بسته نشه نظر و پیشنهاد بدین فکرهامون رو روی هم بزاریم من میتونم حرفها و نظرات رو به جایی که باید منعکس بدم پس کمک کنین 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ قضیه افزودن آب برای جلوگیری از انتشار ذرات نمک که شوخی است. در این زمینه باید کلان تر فکر کرد. حضور ذرات حاوی یون کلراید در حضور میست اسید سولفوریک به شدت خطرناکه من نمی دونم فوریت این قضیه در چه حد می باشد؟ اما باید یک کمیته تخصصی در این زمینه تشکیل بشه. خدا به خیر کنه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ قضیه افزودن آب برای جلوگیری از انتشار ذرات نمک که شوخی است. در این زمینه باید کلان تر فکر کرد. حضور ذرات حاوی یون کلراید در حضور میست اسید سولفوریک به شدت خطرناکه من نمی دونم فوریت این قضیه در چه حد می باشد؟ اما باید یک کمیته تخصصی در این زمینه تشکیل بشه. خدا به خیر کنه فعلا این نظری بوده که داده شده یکی هم مالچ پاشی بوده قضیه واقعا بحرانیه ولی حق با شماست باید بیشتر بررسی بشه ولی وقت هم تنگه 2 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ فعلا این نظری بوده که داده شده یکی هم مالچ پاشی بودهقضیه واقعا بحرانیه ولی حق با شماست باید بیشتر بررسی بشه ولی وقت هم تنگه مالچ پاشی؟! هر راه حلی که ارائه میشه فقط و فقط باید در راستای احیای دریاچه باشه... واقعا اگه این دریاچه از بین بره جواب نسلهای آینده رو چی باید بدیم وقتی که از ما میپرسن شما کجا بودید وقتی این بلا سر دریاچه میومد... بنظر منم رهاسازی آب از سدها بهترین راه حله... حتی به قیمت سهمیه بندی آب زمینهای اطراف توی یه مدت محدود... 4 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ مالچ پاشی؟! هر راه حلی که ارائه میشه فقط و فقط باید در راستای احیای دریاچه باشه... واقعا اگه این دریاچه از بین بره جواب نسلهای آینده رو چی باید بدیم وقتی که از ما میپرسن شما کجا بودید وقتی این بلا سر دریاچه میومد... بنظر منم رهاسازی آب از سدها بهترین راه حله... حتی به قیمت سهمیه بندی آب زمینهای اطراف توی یه مدت محدود... حرف به جایی بود مرسی به نظر من این سدایی که میزنن خدا رو شکر هر روزم بیشترش میکنن:icon_pf (34): عامل اصلی ست.واقعا هر سری که دریاچه رو میبینم خیلی اعصابم به هم میخوره خوشحال اونایی که نزدیک دریاچه نیستن. 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ مالچ پاشی اشتباهی است که درمورد ریزگردها هم اتفاق افتاد و کلی گونه های گیاهی از بین رفتند. اما درباره دریاچه دوستان محیط زیستی متعصبانه درباره خشک شدن دریاچه نظر میدن اون دریاچه باید خشک میشد و فقط کمی زودتر خشک شد مثلا 100 سال ابر مصنوعی و اب سدها که گزینه های روزنامه ها و اخبارهای سطحی داخلی است. مهمترین نکته : وضعیت محیط زیست هر کشور ریشه در فرهنگ، اقتصاد و ازادی مردم و دولت دارد. 1 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ مالچ پاشی اشتباهی است که درمورد ریزگردها هم اتفاق افتاد و کلی گونه های گیاهی از بین رفتند.اما درباره دریاچه دوستان محیط زیستی متعصبانه درباره خشک شدن دریاچه نظر میدن اون دریاچه باید خشک میشد و فقط کمی زودتر خشک شد مثلا 100 سال ابر مصنوعی و اب سدها که گزینه های روزنامه ها و اخبارهای سطحی داخلی است. مهمترین نکته : وضعیت محیط زیست هر کشور ریشه در فرهنگ، اقتصاد و ازادی مردم و دولت دارد. بله مطمئنا بعد از اینکه دریاچه کاملا خشک شد و ساکنین مناطق اطراف بر اثر بادهای نمکی دچار بیماریهای تنفسی شدند و گونه های گیاهی و جانوری اطراف کاملا از بین رفتند نظرات کارشناسانه تری ارائه خواهد شد...! باید...؟! چطوره آب تمام دریاچه ها و رودهای ایرانو به مناطق کویری انتقال بدیم اونا که بالاخره بر اپر پدیده گرم شدن کره زمین باید خشک بشن ... شما پیشنهاد بهتری ارائه بدید... واقعا خوش بحال کسانی که دریاچه رو قبل و بعد از خشک شدن ندیدند....:wow: 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ گفتم که تعصب و احساسات آدمها باعث یه همچین نظراتی میشه مطمئنم شما دوست عزیز اطلاعات تخصصی ندارید و با دیدن دریاچه ناراحت شدید. در این که بشر و سازه های مصنوعی در خشک شدن دریاچه نقش دارند شکی نیست. اما بشر مهمتر از دریاچه است. در طرحهای سد سازی توسعه پایدار نادیده گرفته شد. گرم شدن زمین ؟؟؟؟؟؟؟ موفق باشید gb 1 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ گفتم که تعصب و احساسات آدمها باعث یه همچین نظراتی میشه مطمئنم شما دوست عزیز اطلاعات تخصصی ندارید و با دیدن دریاچه ناراحت شدید. در این که بشر و سازه های مصنوعی در خشک شدن دریاچه نقش دارند شکی نیست. اما بشر مهمتر از دریاچه است. در طرحهای سد سازی توسعه پایدار نادیده گرفته شد. گرم شدن زمین ؟؟؟؟؟؟؟ موفق باشید gb بله من اطلاعات تخصصی ندارم و کارشناس محیط زیست هم نیستم ولی احساس مسئولیت (چیزیکه شما اسمشو تعصب و احساسات میذارید ) باعث شده اطلاعات عمومی هر چند کم در اینمورد داشته باشم... حتی اگه جنبه های زیست محیطی و جغرافیایی از بین رفتن دریاچه رو نادیده بگیریم با یک نگاه کوچک به سرنوشت ساکنین اطراف دریاچه آرال متوجه میشیم تخریب دریاچه برای بشر هم خطرناکه ... بله گرم شدن زمین!!!!!!!!!! شما هم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ يكي از دوستان بياد گزارش بده كه بارندگي هاي اخير چه تاثيري در وضعيت درياچه داشته 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ يكي از دوستان بياد گزارش بده كه بارندگي هاي اخير چه تاثيري در وضعيت درياچه داشته تا جایی که من اطلاع دارم و میدونم فقط چند سانتیمتر! که کافی و رضایت بخش نبوده چون بعدش باز بیشتر بخار شده! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده