hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ این مراسم کجا هست؟؟شامم میدین؟؟ من که تهران نمیتونم بیام بچه محله امام رضایوم راهم دوره هااااااا چه سعادتی دارید برا ما هم دعا کنید 1 لینک به دیدگاه
Euler 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آفا پیشنهاد میشود برای آشنایی هر چه بیشتر داوطلبین عزیز با شرایط واقعی کنکور و به یاد طراحان گرامی و @#%$!#! کنکور مکانیک هر از چند گاهی دو سه تا تست هلو اما با گزینه های غلط هم بدید تا دوستان با این شرینکاری اساتید طراح هم از قبل آشنایی داشته باشند .:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام آقا دیگه آزمون ندارین؟؟چقد بی بخارین خب 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اگر ممکنه برای این آزمون ها تبلیغم صورت بگیره من نفهمیدم کی ثبت نام شد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بزودی آزمون های جدید برگزار میشه. ولی الان بخاطر درگیریهای امین(برگزار کننده) تا خودش اعلام آمادگی کنه آزمون ها معلقه. در چند روز آتی برگزار میشه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اگر ممکنه برای این آزمون ها تبلیغم صورت بگیره من نفهمیدم کی ثبت نام شد چند روزی که اون بلای انجمن بود لینکش. توی همین لینک های مهم حالا باز بخوایم برگزار کنیم لینک تبلیغ رو توی باکس قرار میدیم پیگیر باش 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بزودی آزمون های جدید برگزار میشه.ولی الان بخاطر درگیریهای امین(برگزار کننده) تا خودش اعلام آمادگی کنه آزمون ها معلقه. در چند روز آتی برگزار میشه. آٔقا این مدال ما چی شد؟ لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ آٔقا این مدال ما چی شد؟ با سلام به زودی تاریخ آزمون بعدی اعلام میشه 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ثبت نام آزمون شماره 2 استاتیک و مقاومت مصالح http://www.noandishaan.com/forums/thread93023.html#post1007506 4 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اه چرا اطلا رسانی نمیکنین این کارارو لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ مهندس لینک سوالارو بذار ما هم استفاده کنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده