esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آخ جون من میرم به تفریحات سالمم برسم دوستانی که قرار بود آزمون برگزار کنید ونکردید خوووووووووووب وقت با ارزش ماروگرفتید 3 لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ما هم رفتیم، راستی بدین به alimec برگزار کنه ازاین به بعد 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم نمیدونم چی شد!!! قرار بود بیاد تا اطلاع ثانوی اونو شهید زنده تصور کنید 4 لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آره امیر راست میگه دفعه بعدی بدید آزمونو alimec برگزار کنه .... مستر برگزار کننده آزمون مقاومت و استاتیک مگه ما مسخره شماییم 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا باید ببخشید مشکلات باور نکردنی برام پیش اومد شاید باور نکنید فکر کنم با نیم ساعت تاخیر بچه ها رفته باشن انشالا فردا راس ساعت 22 واقعا شرمندتون هستم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ از دوستان عذر میخوام با امین (برگزار کننده آزمون) صحبت کردم. یه سری اتفاقات واسش افتاد که نتونست خودش رو به موقع برسونه اینجا به هر حال معذرت میخوام که وقت دوستان به هدر رفت در صورتی که واسه دوستان داوطلب مقدور باشه فردا شب ساعت 22 باز هم عذرخواهی میکنم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا باید ببخشید مشکلات باور نکردنی برام پیش اومد شاید باور نکنید فکر کنم با نیم ساعت تاخیر بچه ها رفته باشن انشالا فردا راس ساعت 22 واقعا شرمندتون هستم دشمنتون شرمنده. بعضيا هنوز هستنا. 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سولات به صورت یک فایل فشرده با پسورد در انجمن قرار داده می شود ساعت 22 پسورد قرار داده می شود در صورت مشکل با این شماره تماس بگیرید 09353871524 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ تا ساعت 10 منتظریم شروع نشه میریم خنده بازار میبینیم لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سوالات آزمون شماره 1 استاتیک و مقاومت مصالح پاسخ ها پیام خصوصی شود از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا لینک زیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ پاسخ سوالات 1-2 2-4 3-4 4-3 5-1 6-3 7-3 8-2 9-1 10-1 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ دو شرکت کننده داشتیم نفر اول esmal-aghaaa 7 صحیح 0 اشتباه 3 نزده نفر دوم somayeh_mech87 4 صحیح 2 اشتباه 4 نزده 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تنها شرکت کنندهsomayeh_mech87 4 صحیح 2 اشتباه 4 نزده پس برنده ایشون هستند عزیز من خب چی میشد یکم صبر میکردی؟؟؟ من دیر رسیدم ساعت 11:30 رسیدم یک ساعتم به سوالا جواب دادم 12:30 برات ارسال کردم قضاوت با دوستان 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ برای جواب دادن به سوالات باید ماشین حساب دم دستت میبود بدون ماشین حساب امکانش نبود اصن در صورتی که سوالای کنکور اینجوری نیس سوالاش بد نبود مقاومت کم خوند بودم از همون قسمت کم آوردم 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ عزیز من خب چی میشد یکم صبر میکردی؟؟؟ من دیر رسیدم ساعت 11:30 رسیدم یک ساعتم به سوالا جواب دادم 12:30 برات ارسال کردم قضاوت با دوستان تصحیح شد 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تصحیح شد مدال منو بدید برم کار دارم 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ مدال منو بدید برم کار دارم چه عجله دارید تو چند روز آينده تحت مراسمی مدال بهتون اهدا میشه 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ چه عجله دارید تو چند روز آينده تحت مراسمی مدال بهتون اهدا میشه این مراسم کجا هست؟؟شامم میدین؟؟ من که تهران نمیتونم بیام بچه محله امام رضایوم راهم دوره هااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده