Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ خب کی شد پس؟؟ esmal-aghaa راست میگه پس آزمون کی برگزار میشه ؟ در پست اول اضافه شد دیگه 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ما نیز به شما میپیوندیم ،استاتیک و مقاومت درس مورد علاقه من بوده و هست 1 لینک به دیدگاه
sa2012 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت همه دوستان گرامی.ثبت نام مرحله اول آزمون گروه جامدات (به سبک کنکور ارشد) ویژه کنکور کارشناسی ارشد 92 طراح سوالات: hamin319 منابع: کتاب های مرجع و تست های اخیر کنکور ارشد جوایز غیر مادی: نفر اول: 500 امتیاز + لوح تقدیر تالار نفر دوم: 300 نفر سوم: 200 فعلا برنامه آزمون اول را می گذارم در صورت استقبال برنامه کلی گذاشته خواهد شد. این آزمون شامل 7 سوال چهار گزینه ای استاتیک و 7 سوال از مقاومت مصالح می باشد. این آزمون شامل فصل کرنش و تغییر مکان محوری از مقاومت مصالح و فصل تعادل از استاتیک می باشد. ساعت برگزاری آزمون: 21 تاریخ برگزاری آزمون پنج شنبه 5 مرداد افرادی که تا کنون اعلام آمادگی کرده اند alitahoori esmal-aghaaa mojtaba_mbs Marziam eiman_masoumi من هم در اين آزمون هستم .خيييييييييييييييييييييييلي ممنون بابت اين آزمون. 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ در پست اول اضافه شد دیگه خیل خب بابا چرا میزنی دیدیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ خیل خب بابا چرا میزنی دیدیم کی زد بابا؟ 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ منم ميخوام شركت كنم.اسممو بنويسين 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آزمون راس ساعت 9 برگزار می شود 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آزمون راس ساعت 9 برگزار می شود کاش ساعتشو دیرتر می ذاشتی مثلا 10تا افطار کنیم و آماده بشیم ساعت 10 میشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ با توجه به زمان افطار و تجدید قوا ساعت 22 برگزار میشه. 2 لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم می خوام شرکت کنم ولی اسممو ننوشتی 2 لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ امشب آزمون ساعت 9 یا 10برگزار میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ساعت 22 بدلیل همزمانی با اذان و وقت افطار 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ساعت 22بدلیل همزمانی با اذان و وقت افطار آٔقا همون 21 برگزار کنین بابا من میخاستم برم پارک بدمینتون تفریحات سالم 1 لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آزمون کو پس ساعت10 مگه برگزار نمیشه؟ 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آزمون کو پس ساعت10 مگه برگزار نمیشه؟ سرکاری بود فک کنم لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آمدیم نبودید رفتیم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده