afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میخوای امتحان کنم ادم شدن یه سری پیشن نیاز داره که تو وجودت نیست پس متاسفم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ افشین متواری به جوگر گیر نده جو گیر کیه؟ تقصیر خودشه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ جو گیر کیه؟تقصیر خودشه جوگر ..............جیگر منه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ادم شدن یه سری پیشن نیاز داره که تو وجودت نیستپس متاسفم :w58: دست شما درد نکنه اخوی که بحث شوخی انقد جدیش میکنی تاسف شما پیش نیازی برا آدم شدن من نیست... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ :w58:دست شما درد نکنه اخوی که بحث شوخی انقد جدیش میکنی تاسف شما پیش نیازی برا آدم شدن من نیست... شوخی بود ولی به زبان جدی نمی دونم چرا همه شوخی های منو جدی می گیرن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ :w58:دست شما درد نکنه اخوی که بحث شوخی انقد جدیش میکنی تاسف شما پیش نیازی برا آدم شدن من نیست... میگمااااااااااا میخوای اینم همراه با امید منهدم کنیم؟!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شوخی بود ولی به زبان جدینمی دونم چرا همه شوخی های منو جدی می گیرن بلد نیستی شوخی کنی شوخی نکن برادر من 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میگمااااااااااامیخوای اینم همراه با امید منهدم کنیم؟!!!!!!!!!! بیا جلو :vahidrk: بلد نیستی شوخی کنی شوخی نکن برادر من چیکار کنم همه چی شوخی هستش دیگه چرا جدی فرضش می کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بیا جلو:vahidrk: چیکار کنم همه چی شوخی هستش دیگه چرا جدی فرضش می کنه؟ تو گفتی همه جدی میگیرن..........مگه نه؟!!!!! پس مشکل از توئه......باید منهدم بشی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میگمااااااااااا میخوای اینم همراه با امید منهدم کنیم؟!!!!!!!!!! با این متواریه که من دیگه کاری ندارم:icon_razz: ولی روحو پایم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ تو گفتی همه جدی میگیرن..........مگه نه؟!!!!! پس مشکل از توئه......باید منهدم بشی:gnugghender: اونایی که منو نمی شناسن رفیقام می فهمن قضیه رو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ با این متواریه که من دیگه کاری ندارم:icon_razz: ولی روحو پایم:gnugghender: شکر خدا دیگه تسلیم شدی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به نظرتون آواتور m.aref جزء کدوم دسته است من میگم مورد 9 خودشو نمیدونم ولی عکسش که خیلی ترسناکه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به نظرتون آواتور m.aref جزء کدوم دسته استمن میگم مورد 9 خودشو نمیدونم ولی عکسش که خیلی ترسناکه خیلی دوس داری اخراج بشی؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خیلی دوس داری اخراج بشی؟ مدیر که اینجاها سر نمیزنه اسپم هارو بخونه بعدشم مدیر باید انتقاد پذیر باشه بعدنشم خوب واقعیت گفتم دیگه ترسناکه عکس آواتورش عوض کنه خوب بعدشم m.aref جان غلط کردم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ عکس مار من چی پس؟ یه عکس کارتونیه..این نشون میده شما یکی از طرفداران شبکه persian toon هستین 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ قبلا اواتارم تو دسته 6 یا 8 قرار میگرفت ولی الان هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیست الان اواتار من چرا تفسیر نداره(البته خیلیا اواتارشون از دسته اواتار منه چرا تفسیر نکردی ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده