pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ عه...چرا کسی به من رأی نمیده؟ خو اونم شد عکس که کشیدی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم یکی بهم رای دادددددددددددددددددد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ببخشیدا ولی واقعا تعداد رای ها خنده داره. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خو اونم شد عکس که کشیدی من تمام سعیم رو کردم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ببخشیدا ولی واقعا تعداد رای ها خنده داره. ببخشیدا چیش خنده داره؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ ببخشیداچیش خنده داره؟ اینکه مثلا 1 نقاشی چقد ریزه کاری داره با اونی که دو تا منحنیه مثلا 2 الی 3 تا رای فرق داره اونم تازه بیشتره نه کمتر البته تو مسابقات گرافیک همیشه این مشکل بوده.کافیه 1 کم دقت داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ اینکه مثلا 1 نقاشی چقد ریزه کاری داره با اونی که دو تا منحنیه مثلا 2 الی 3 تا رای فرق داره اونم تازه بیشتره نه کمتر البته تو مسابقات گرافیک همیشه این مشکل بوده.کافیه 1 کم دقت داشته باشیم به نظرت فقط ریزه کاری مهمه ؟ سلیقه ادما مهم نیست ؟ لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم یکی بهم رای دادددددددددددددددددد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نظرت فقط ریزه کاری مهمه ؟ سلیقه ادما مهم نیست ؟ چرا.ولی آخه اونی که منظورمه هیچ قشنگی توش دیده نمیشه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ چرا.ولی آخه اونی که منظورمه هیچ قشنگی توش دیده نمیشه اوهوم... اما به هر حال یه مسابقه معمولیه Dont Care همین که با سلیقه ها اشنا میشی خوبه مثل من که یه عده رو اصلا فکر نمیکردم سلیقشون اینجوری باشه / 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ اوهوم... اما به هر حال یه مسابقه معمولیه Dont Care همین که با سلیقه ها اشنا میشی خوبه مثل من که یه عده رو اصلا فکر نمیکردم سلیقشون اینجوری باشه / آره .1 مسابقه چند وقت پیش بود با فتوشاپ.1 طرحی کلا مشکل داشت.نه از نظر سلیقه ای.از نظر اون چیزی که تو مسابقه خواسته بودن. جالبه که کسی متوجه نشد و جالب تر از همه رای آورد. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تو که رای ندادی نخند :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم نقاشی شماره 6 کار *mina* ست. نقاشی شماره 3 هم کار کهرباست. شماره 4 عالیه....با چندتا خط ساده ، بدون رنگ ، خیلی قشنگه 8 کار یه پسره ........احتمالا اسماعیل شماره 2 هم جالبه. 7 هم میتونه کار ونوس باشه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم نقاشی شماره 6 کار *mina* ست.نقاشی شماره 3 هم کار کهرباست. شماره 4 عالیه....با چندتا خط ساده ، بدون رنگ ، خیلی قشنگه 8 کار یه پسره ........احتمالا اسماعیل شماره 2 هم جالبه. 7 هم میتونه کار ونوس باشه کصافط چرا کار من؟ :w000: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ منم رای دادم، کاش 1 شیشه مربا با خودم آورده بودم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اول 6. بعد 7. هر دو با حوصله کار شده و بسیار ظریف لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ منم رای دادم، کاش 1 شیشه مربا با خودم آورده بودم اسپمر اینجا بودی.تازه رای دادی؟ 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم نقاشی شماره 6 کار *mina* ست.نقاشی شماره 3 هم کار کهرباست. شماره 4 عالیه....با چندتا خط ساده ، بدون رنگ ، خیلی قشنگه 8 کار یه پسره ........احتمالا اسماعیل شماره 2 هم جالبه. 7 هم میتونه کار ونوس باشه چاکریمتازه مینا شرکت نکرده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده