شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علی : خانومت و دختر کوچولوت چطورن؟ دانیال : خوبن. اتفاقا معصومه و پارمیدا هم خیلی دوست دارن تو رو ببینن. علی : آره منم همینطور. آخ که اگه من اون پارمیدای خوشگل و نازتو ببینم، می نشونمش توی بغلم و یه دل سیر ماچش می کنم و حسابی اون چشمای قشنگشو می بوسم. وای که چه موهای لختی داره پارمیدا. آدم دوست داره دستشو بکنه لای موهاش. با اینکه فقطعکسشو دیدما، ولی عاشقش شدم. وای که این پارمیداچقدر ناز و خوردنیه! باور کن ببینمش اصن نمی ذارماز توی بغلم تکون ... دانیال : ببین ادامه نده. پارمیدا اسم زنمه! اسم دخترم معصومه ست! 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تا باشه طرف اینجور اسمی برای دخترش نذاره که آدم فکرکنه سنش بیش از حدش هست لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چرا طرف گذاشته دوستش تا اینجا ادامه بده، همون اول بهش می گفت خب لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اشکالش کجا بوددددددددددددد اشکالی نداشت که..... نکته انحرافی بووود لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اشکالی نداشت که..... نکته انحرافی بووود نکته انحرافیش به کنار این آقاه غیرتی شده وگرنه الان که مده تقریبا لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نکته انحرافیش به کناراین آقاه غیرتی شده وگرنه الان که مده تقریبا عجباااااا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من جای دومی بودم براش نمیگفتم همینجوری ادامه بده اسم مهم نیست نیست نیت مهمه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من جای دومی بودم براش نمیگفتم همینجوری ادامه بده اسم مهم نیست نیست نیت مهمه افشنم که همیشه نظراش سازنده است لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ افشنم که همیشه نظراش سازنده است ولی بقیه این نظر رو ندارن یه بار یه نظر دادم سر کلاس استاده گفت : اه بازم افشین نظر داد لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ولی بقیه این نظر رو ندارنیه بار یه نظر دادم سر کلاس استاده گفت : اه بازم افشین نظر داد :w58:غلط کرد استادتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده