reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ دوستای عزیز با این اوضاع استخدام شما دوست دارید کارمند باشید یا یک کار آفرین؟چرا؟ دوست دارید توی رشته خودتون کارآفرین باشید؟تا حالا تلاشی هم واسه این موضوع کردید؟ 10 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دوستای عزیز با این اوضاع استخدام شما دوست دارید کارمند باشید یا یک کار آفرین؟چرا؟دوست دارید توی رشته خودتون کارآفرین باشید؟تا حالا تلاشی هم واسه این موضوع کردید؟ کار افرین و کمتر مهندسی ممکنه کارمند بودن رو ترجیح بده شروع هر کاری بودجه میخواد اما به محض اینکه شرایطش پیش بیاد حتما دنبالش میرم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ کار آفرین آخه با حقوق کارمندی که نمیشه رفت دور دنیا سفر کرد من دوست دارم 1 کارگاه بزرگ طلاسازی داشته باشیم(با همسر آینده ام)با هزار تا کارگر.منم مدیرش باشم :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ قطعا کار آفرین ! دنبالش هم هستم ! چند کاری هم خواستم انجام بدم که نشد ! کار آفرین باشی همه کاره خودتی ! به شرط اینکه انصاف هم داشته باشی ! یکی از دلایلی که چند ایده قبلیم رو نتونستم انجام بدم این بود که هر جور حساب کردم دیدم نمیتونم تا مثلا 1 سال حقوق خاصی به کسانی که استخدام میکنم بپردازم این بود که نشد ! 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من نه از کارمندی خیر دیدم نه از کارآفرینی مملکت رو به روزی در آوردن که خودتو به هر دری میزنی آخرش میشه هیچی به هیچی... واقعا چی داره به سرمون میاد؟ 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ پول تو کلاه برداریه بریم کلاه بردار شیم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ پول تو کلاه برداریه بریم کلاه بردار شیم :gnugghender: :banel_smiley_4: از تو هیچ چی بعید نیست 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ قطعا کار آفرین ! دنبالش هم هستم ! چند کاری هم خواستم انجام بدم که نشد ! کار آفرین باشی همه کاره خودتی ! به شرط اینکه انصاف هم داشته باشی ! یکی از دلایلی که چند ایده قبلیم رو نتونستم انجام بدم این بود که هر جور حساب کردم دیدم نمیتونم تا مثلا 1 سال حقوق خاصی به کسانی که استخدام میکنم بپردازم این بود که نشد ! برای اینکار ها باید وام گرفت.البته دو برابر مقدار مورد نیاز 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ پول تو کلاه برداریه بریم کلاه بردار شیم :gnugghender: البته کلاه برداری هم دست زیاد شده 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ از نظر من هیچ کدوم نسبت به هم اولویتی ندارن ولی من کارمند بودن ترجیح میدم تو کارآفرینی کارمندایی که استخدام میکنی فقط کافیه یه عتیقه از توش از آب دربیاد یه وقت چشمتو باز میکنی میبینی زدتت زمین که آن سرش ناپیداااااااااااا تو سمت کارآفرینی میشه رقابت با کارآفرینای دیگه که با یه قفلت رقبا میزننت زمین... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ این سوال رو یکی از استادامون پرسید اکثریت دوست داشتن کارمند باشن.منم کارمندی رو ترجیح میدم.وبا دوستام سعی کردیم کارآفرین باشیم پروژه مون هم بازیابی نقره از فیلم بادرصد خلوص 99.9% بود که متاسفانه به خاطر مشکلاتی که داشت نتونستیم ادامه بدیم. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ تو ایران کار آفرین بودن یعنی آب در هاون کوبیدن. اول از همه پول میخواد. هر چقدم که زرنگ باشی اینقد دم پات سنگ میندازن که .......... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده