reza.eng 1843 ارسال شده در 6 مهر، 2012 دوستای عزیز با این اوضاع استخدام شما دوست دارید کارمند باشید یا یک کار آفرین؟چرا؟ دوست دارید توی رشته خودتون کارآفرین باشید؟تا حالا تلاشی هم واسه این موضوع کردید؟ 10
Secret: 2286 ارسال شده در 10 مهر، 2012 دوستای عزیز با این اوضاع استخدام شما دوست دارید کارمند باشید یا یک کار آفرین؟چرا؟دوست دارید توی رشته خودتون کارآفرین باشید؟تا حالا تلاشی هم واسه این موضوع کردید؟ کار افرین و کمتر مهندسی ممکنه کارمند بودن رو ترجیح بده شروع هر کاری بودجه میخواد اما به محض اینکه شرایطش پیش بیاد حتما دنبالش میرم 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 10 مهر، 2012 کار آفرین آخه با حقوق کارمندی که نمیشه رفت دور دنیا سفر کرد من دوست دارم 1 کارگاه بزرگ طلاسازی داشته باشیم(با همسر آینده ام)با هزار تا کارگر.منم مدیرش باشم :girl_yes2: 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مهر، 2012 قطعا کار آفرین ! دنبالش هم هستم ! چند کاری هم خواستم انجام بدم که نشد ! کار آفرین باشی همه کاره خودتی ! به شرط اینکه انصاف هم داشته باشی ! یکی از دلایلی که چند ایده قبلیم رو نتونستم انجام بدم این بود که هر جور حساب کردم دیدم نمیتونم تا مثلا 1 سال حقوق خاصی به کسانی که استخدام میکنم بپردازم این بود که نشد ! 5
sookut 13735 ارسال شده در 13 مهر، 2012 من نه از کارمندی خیر دیدم نه از کارآفرینی مملکت رو به روزی در آوردن که خودتو به هر دری میزنی آخرش میشه هیچی به هیچی... واقعا چی داره به سرمون میاد؟ 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 پول تو کلاه برداریه بریم کلاه بردار شیم :gnugghender: :banel_smiley_4: از تو هیچ چی بعید نیست 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 مهر، 2012 قطعا کار آفرین ! دنبالش هم هستم ! چند کاری هم خواستم انجام بدم که نشد ! کار آفرین باشی همه کاره خودتی ! به شرط اینکه انصاف هم داشته باشی ! یکی از دلایلی که چند ایده قبلیم رو نتونستم انجام بدم این بود که هر جور حساب کردم دیدم نمیتونم تا مثلا 1 سال حقوق خاصی به کسانی که استخدام میکنم بپردازم این بود که نشد ! برای اینکار ها باید وام گرفت.البته دو برابر مقدار مورد نیاز 2
reza.eng 1843 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 پول تو کلاه برداریه بریم کلاه بردار شیم :gnugghender: البته کلاه برداری هم دست زیاد شده 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 14 مهر، 2012 از نظر من هیچ کدوم نسبت به هم اولویتی ندارن ولی من کارمند بودن ترجیح میدم تو کارآفرینی کارمندایی که استخدام میکنی فقط کافیه یه عتیقه از توش از آب دربیاد یه وقت چشمتو باز میکنی میبینی زدتت زمین که آن سرش ناپیداااااااااااا تو سمت کارآفرینی میشه رقابت با کارآفرینای دیگه که با یه قفلت رقبا میزننت زمین... 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 17 مهر، 2012 این سوال رو یکی از استادامون پرسید اکثریت دوست داشتن کارمند باشن.منم کارمندی رو ترجیح میدم.وبا دوستام سعی کردیم کارآفرین باشیم پروژه مون هم بازیابی نقره از فیلم بادرصد خلوص 99.9% بود که متاسفانه به خاطر مشکلاتی که داشت نتونستیم ادامه بدیم. 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 17 مهر، 2012 تو ایران کار آفرین بودن یعنی آب در هاون کوبیدن. اول از همه پول میخواد. هر چقدم که زرنگ باشی اینقد دم پات سنگ میندازن که ..........
ارسال های توصیه شده