- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلام از همه اونایی که شرکت کردن خیلی خیلی ممنونم اغلب امضاها مشخص هست برای کدوم کاربر هست پس دیگه نیازی به تبلیغات نیست. نبینم تبلیغات راه انداختین به من رای بدین و .... 27 مورد امضا هست که بر اساس ترتیب فرستادن بچه ها مرتب شده و در دوسری قرار میگیره. قرار هست دو نفر برتر انتخاب بشن.بین دو نظرسنجی دو نفری که رای بیشتری داشته باشن انتخاب می شن. نظرسنجی چندگانه هست. نظری بود خوشحال میشم بگین. ممنونم متاسفانه امضای یکی از بچه ها که نوشته بوده حذف شده و به جاش عکس گذاشته.به همین دلیل یکی از تعداد کم میشه. 21 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ امضای 1 هنوز ماه را لمس نکرده است! چه خاستگاه والایی دارد پلنگ. ................................... امضای 2 ...اگر خدايی باشد، بايد خرد را بيش از ترس کورکورانه ارج نهد. "جفرسون" ................................... امضای 3 محبوب ترین دوستانم کسی است که عیوبم را به من هدیه کند ................................. امضای 4 حالا فهمیدم چرا ترکم کرد و رفت من میخواستم مالک دلش باشم اما او فقط یک مستاجر میخواست ............................................. امضای 5 یك نفر دلتنگ است يك نفر مي گريد يك نفر سخت دلش باراني است يك نفر در گلوي خویش بغض خيسي دارد بغض كالي دارد يك نفر طرح وداع مي كشد روي گل سرخ خیال... ............................................. امضای 6 پرواز كن آنگونه كه ميخواهي و گرنه پروازت مي دهند آنگونه كه ميخواهند.. ............................................... امضای 7 خداوندا اگر روزي بشر گردي ز حال ما خبر گردي پشيمان ميشوي از قصه ي خلقت از اين بودن از اين بدعت خداوندا تو ميداني كه انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است چه زجري ميكشد انكس كه انسان است و از احساس سرشار است 16 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ 7 تا امضا 14تا نظرسنجی ینی چی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ امضای 8 شجاعت هميشه فرياد زدن نيست! گاه صداي آرامي است كه در انتهاي روز مي گويد: دوباره شروع خواهم كرد .............................................. امضای 9 بزن مطرب که امشب دلبرم مستانه می رقصد بت افسونگرم لب بر لب پیمانه می رقصد بده ساقی شراب آتشین سرخی که امشب دلبرم درمجلس بیگانه می رقصد ............................................... امضای 10 باور نمیکنم ... خالق نظم دانه های انار.... زندگی مرا بی نظم چیده باشد ....................................... امضای 11 به سلامتیه نسل من که خسته شد از بس دزدکی بوسید... دزدکی حرف زد... دزدکی در آغوش گرفت... دزدکی دوست داشت... ............................................ امضای 12 به خدا زندگي سخت نيست دلت براي کسي تنگه بهش زنگ بزن ميخواي ببينيش دعوتش کن ميخواي درکت کنن توضيح بده سوال داري بپرس از چيزي خوشت نمياد بگو از چيزي خوشت مياد به زبون بيار چيزي ميخواي درخواست کن کسي رو دوست داري بهش بگو ◠‿◠ .......................................... امضای 13 کاش گاهی خدا از پشت ابرها میآمد، گوشم رو محکم میگرفت و داد میزد: آهـــــــــــــــــــای بــگــــــیـــــــــر بشـــــــــــیــــــن! اینقدرغر نزن ، همین که هست !بعد یه چشمک میزد و آروم تو گوشم میگفت:همه چی درست میشه! ....................................... امضای 14 گرمیه دستای من کم شده دستاتو بده؛ دستای سرد منو گرم بکن؛ باد پاییز سرده...! 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ 6 ماهه به دنیا اومدیاااااااا 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ 6 ماهه به دنیا اومدیاااااااا نخیرم 9ماهو سیر خوردم خوابیدم.. نیم ساعت بین پستات فاصله بود خانم مدیره.. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ نخیرم 9ماهو سیر خوردم خوابیدم.. نیم ساعت بین پستات فاصله بود خانم مدیره.. تو نمیدونی همزمان کارم داشتن 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ تو نمیدونی همزمان کارم داشتن تواناییت کجا رفته؟؟ مدیر و انقد اسپم؟؟؟وای وای واییی.. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ به سارا و فرانه هشدار میدم اینقدر اسپم نکنید 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ به سارا و فرانه هشدار میدم اینقدر اسپم نکنید باشههه.. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ اینجا نیز رای بدادیم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: ای جانم چه امضا خوشگلی دارم م م م قربون قد و بالا بادومیش بشم م م:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بیاین رای بدید هر کی به من رای بده بهشش یه ساندیس میدم م م ساندیس مممد نشان 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بیاین رای بدید هر کی به من رای بده بهشش یه ساندیس میدم م م ساندیس مممد نشان آخه چی بگم بهت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده