edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سلام. به نظر شما کدوم شهر ایران برای زندگی کردن بهتره ؟ 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سلام بستگی به روحیات و اخلاق و خصوصیات هر فردی بستگی داره و اینکه با چه آب و هوا و آداب و رسومی سازگاره و چی تو زندگی براش اولویته. مطمئنا تهران به خاطر امکاناتش می تونه یه گزینه باشه، اما از طرفی زیبایی اصفهان و یا آب و هوای خوب تو شهرهای کوچیک و روستاها هم گزینه های دیگه هستن.نمیشه نظر کلی داد 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من شهر ها کوچیک رو برای زندگی به کلان شهر ها ترجیح میدم ساوه به نظر من بهترین شهر برای زندگی کردنه 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ شهرهای گرمسیر اصلا اسمشو نیار... تهرانم که اصلا جزو گزینه ها قرار ندین ... همدان ، تبریز بیشتر ترجیح میدم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من که واسه زندگی هیچ جا به ابهر نمیرسه... هم از نظر آب و هوایی و هم از نظر امکانات... امکاناتش شاید به تهران نرسه ولی باز از نظر امکانات جای خوبیه... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ آقا من این دوتا رو خیلی دوست دارم... رشت و شیراز ! زندگی تو این دو تا شهر حال میده. رشت رو که تجربه اش رو داشتم شیراز رو دوست دارم تجربه اش رو داشته باشم. 5 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ یاسوج شنیدم خیلی جای معرکیه ایه .... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ بنظر من بستگی به سطح توقع خودت داره یکسزری ها از شهر های بزرگ فراری هستن یکسریا بخاطر امکانات رفاعهی کمتر از شهر های کوچیک گریزونند یک سریا عاشق محیط گرم و برعکس هستند و یک سری ها هم روستا ها رو دوست دارند بسته به سطح توقعت بیا بگو بهت معرفی کنیم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ خو بستگی به شرایط داره. تو چند تا شهری که زندگی کردم هر کدوم یه جورایی برام جذاب بود.از فرهنگ و سبک زندگیشون تا ..... زندگی تو روستاهای شمال رو خیلی دوست دارم.شیراز هم بغیر از عیدا که خیلی شلوغ بود خوب بود.شلوغی تهران و راه های دور خسته کنندس. 2 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ بسته به سطح توقعت بیا بگو بهت معرفی کنیم سرد ، برف وباران زیاد ، زیبا و سر سبز ، مردمش هم خوب باشند ، شلوغ نباشه ، هواش تمیز باشه / 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سرد ، برف وباران زیاد ، زیبا و سر سبز ، مردمش هم خوب باشند ، شلوغ نباشه ، هواش تمیز باشه / خب خوب و بد همه جا هست اینجوری نمیشه گفت که مردم فلان شهر همه خوبن و یا همه بد هستن دیگه اون بسته به تربیت خانوادگی داره ولی با شرایطی که شما دوست داری من فکر کنم اردبیل و تبریز جای خوبی باشه هم خنکه و هم سرسبز ولی مراکز استانهاش شلوغه میتونی بری شهرهای اطرافش زندگی کنی 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سرد ، برف وباران زیاد ، زیبا و سر سبز ، مردمش هم خوب باشند ، شلوغ نباشه ، هواش تمیز باشه / با این شرایط تو روستا زندگی کنی بهتره تا شهر یه روستا تو کردستان مناسبه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ تو اخر واسه فرار از خونه تصمیم گرفتی دیگه ؟ مشورت کشک بود بعد تو یه شهر غریبم که درس نمیخونی و عمرا دیگه هیچوقت قبول نمیشی ولی تو خونتون یه کم اخم و تخم و نهایت سال بعد قبول بودی هیچ جا بهتر نیس از خونتون 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ به نظر شما کدوم شهر ایران برای زندگی بهتره ؟ شهری که گذشته از مساله ی سازگاری محیطی - طبیعی - اقلیمی ، مقامات اون (مدیر ، مسئول ، برنامه ریز ، طراح ، شهرساز و...) کاردان و کاردرست باشند و شهروندان اون (مردم ساکن در شهر) از رفاه و امکانات مطلوبی بهره مند باشند ، در مورد کشوری که آزادی های اجتماعی و امکانات آزاد و فراوان در اون وجود نداره و درگیر مشگلات و معضلات زیست محیطی و... است شهرها تفاوت چندانی با هم ندارند... انی وی از لحاظ آب و هوایی و طبیعی : گرگان زنجان همدان اورمیه (که 3 مورد آخر با زوال دریاچه ارومیه در معرض تهدید هستند. ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده