Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سلام خوبید به خودتون فحش بدین هر کی لباس ورزشی داره نداره پاشه بینیم بابا عکس با شورتک داری نداری به من ربطی نداره با فوتو شاپ درست کن امـــا داستان چیه قضیه از این قراره که یه سالن آشنا پیدا کردیم یه روز با هماهنگی که انجام دادم قبلا با مدیران بچهای انجمن نو اندیشان اگه استقبال کنن یه مسابقه برگزار کنیم با عنوان یورو نواندیشان میخوام یه ورزشی باشه دختر های انجمنم بتونن شرکت کنن بنابراین فوتبال و والیبال واسه اولین دوره پیچه میرسیم سر بازی کینگ کنگ هر کی راضیه تنیس رو میزی(پینگ پنگ) شرکت کنه یه آمار بده چنتا نکته ام هَــ: 1- این مسابقات کاملا قانونی برگزار میشه و هیچگونه خنده و شوخی توش نیست همه این جوری مییاییم اینجورییم میریم:icon_razz: 2_ اسپانسرم تا اون روز واسش انتخاب میکنیم که حال داده باشیم به خودمون 3_جایزه از تیشرت و جام و مدال و کاپ اخلاق و راکت و توپ تخم مرغی و ...غیره ام هست تا مدال ورزشکار برتر یورو نواندیشان تو سایت جدا مدالش در دست طراحیه 4_ مسابقه در دو قسمت میتونه برگزار شه بین خانومها و آقایون یا بین فینالیست دخترها با فینالیست پسرها.... 5 _نهایتا 30 نفر بیشتر نمیشه از الان گفته باشم نگید ما دیر فهمیدیم 6_هرکی هم بلد نیست اعلام آمادگی کنه بالاخره واسه خنده داریم میریم نمیخوایم بریم که جام جهانی شرکت کنیم 7_مسابقه برای تمام کاربران سایت از کوچیک و بزرگ پیر و جوون رنگ و وارنگ از همه رنگ زبر و زرنگ آزاده نکته اساسی این مجلس کاملا خصوصیه و از بیرون شرکت کننده نداریم تماشا چی میتونید بیارید ولی شرکت کننده نه حالا بعدا اگه بازم چیزی بود اضافه میکنم فعلا دوستان گل من خواهشا اسپم ها بیشتر از 100 صفحه نشه بیایین پیشنهاد بدین بالاخره عملی شه یکم تحرک بدین بد نیست بخدا تکون بده خودت و نشون بده...حالم بده...احوالم بده.... ورزشکار باشید تا همیشه زنده بمانید عکس بچهای نواندیشان در اولین دوره مسابقات قسمتی از وصیت نامه علی دایی:بعد از مردنم مرا در ورزشگاه آزادی به خاک بسپاریدتا همیشه در زمین باشم زمان:جمعه 30 تیر 1 روز قبل ماه رمضان :icon_razz: مکان: شهرک اکباتان آتــــــــــروس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آتــــــــــروس لیست تا 30 نفر به ترتیب اولویت پستها دیگه پر شد شرمنده ام 1_Arpak 2_ NEGARi 3_*mini* 4_Silence. 5_ آتــــــــــروس 6_ shadmehrbaz 7_ hamid_shahrsaz 8- .Senator. 9- Mohammad.A 10-M.Aref 11_ میلاد 12- Sepideh.mt 13_ Fo.Roo.GH 14_ چرگر 15_ Abo0ozar 16_ MOJTABA 77 17_ Eng.MHSN 18-M_Archi 19_ yasi * m 20_ HaMiD.CFD 56 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بصورت مجازی بازی میکنیم؟ یا واقعا میخوای بیایم سالن؟ 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من به عنوان داور مسابقه اعلام آمادگی میکنم عکسم با شرتک ندارم خودت با فوتوشاپ درک کن برام کلمو بذار جای راجر فدرر میدونم اون پینگ پنگ نیس (الان میذاره جای الشن مرادی) 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من هستم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید من پنجم دبستان عضو تیم ناحیمون بودم....تربیت بدنی این ترمم هم پینگ پنگ بود :w02: 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من شنام خوبه نجات غریق هم هستم البته الان پام شکسته ولی خوب میتونم رایگان اموزش بدم(فقط مخصوص دخترا) پسرا مقدماتی صد هزار تومن پیشرفته صدو پنجاه هزار تومن 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بصورت مجازی بازی میکنیم؟یا واقعا میخوای بیایم سالن؟ مجازی میخوای توپ و بزنی تو مانیتورت نه سالن اجاره کردیم واقعیه دادا 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منو و نفسمم به اضاف ب لیست من بلد نيسم, دوسم ندارم, ولی همينکه نفسم فرمودن... اعلام آمادگی مينوماييم... اسپانسرت تو حلقم ضمناً.. عجبز داری!! 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ امـــا داستان چیه قضیه از این قراره که یه سالن آشنا پیدا کردیم یه روز با هماهنگی که انجام دادم قبلا با مدیران فقط یه روز؟وقت میشه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مجازی میخوای توپ و بزنی تو مانیتورتنه سالن اجاره کردیم واقعیه دادا خوب چرا فوتبال بازی کنیم میشینیم حکم میزنیم حالشم بیشتره 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من بلد نيسم, دوسم ندارم, ولی همينکه نفسم فرمودن... اعلام آمادگی مينوماييم... اسپانسرت تو حلقم ضمناً.. عجبز داری!! اا!!دوس نداری نفسم؟پس هیشی...آتروس منو و نفسم و به حذف از لیست اصن باسه چی فوتسال نباشه ک نفسمم دوس داره؟ 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من به عنوان داور مسابقه اعلام آمادگی میکنم عکسم با شرتک ندارم خودت با فوتوشاپ درک کن برام کلمو بذار جای راجر فدرر میدونم اون پینگ پنگ نیس (الان میذاره جای الشن مرادی):icon_pf (34): الشن داور مسابقات باید با شورتک صورتی بیاد جو مسابقات فانه واسه همین من تو رو قبول دارم به عنوان داور بهت میاد اون شلوارکاا 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ خوب چرا فوتبال بازی کنیممیشینیم حکم میزنیم حالشم بیشتره پينگ پنگ! 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ فقط یه روز؟وقت میشه؟؟ پ ن پَ میخوای یه هفته اردو بزنیم ترکیه واسه آمادگی بیشتر سرخوش:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اا!!دوس نداری نفسم؟پس هیشی...آتروس منو و نفسم و به حذف از لیستاصن باسه چی فوتسال نباشه ک نفسمم دوس داره؟ نهههههههههههههههه دوس ندارم پينّگ پنگو! ولی دوس دارم بريم چلمنگ بازی.. ازون لحاظ مشکلی نی نفسم:****** 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من بلد نيسم, دوسم ندارم, ولی همينکه نفسم فرمودن... اعلام آمادگی مينوماييم... اسپانسرت تو حلقم ضمناً.. عجبز داری!! اسپانسر دیدی نگرخیا تیشرت نواندیشان داریم واسه دخترها صورتیه پسر ها آبی همه اینا که میگم جدیه به خدا 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ پينگ پنگ! والا ابجی من پام شکسته و تو گچه و پر پیچ و میخ و پلاتین ولی روزشو اعلام کنین میام تماشا چی میشم تشویق میکنم 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ پ ن پَ میخوای یه هفته اردو بزنیم ترکیه واسه آمادگی بیشتر سرخوش:vahidrk: با نفسم درس صحبت کن تا نزدم لهت کنم بی فرهنگ! اسپانسر دیدی نگرخیا تیشرت نواندیشان داریم واسه دخترها صورتیه پسر ها آبی همه اینا که میگم جدیه به خدا صورتیييييييیي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:&&&&& من آبی ميخوام! صورتی چيه؟. قسم نخور!! باور کردم باور کن! 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اسپانسر دیدی نگرخیا تیشرت نواندیشان داریم واسه دخترها صورتیه پسر ها آبی همه اینا که میگم جدیه به خدا فک ککککککککککککککککککککککن:ws28::ws28: :ws28::ws28: من صورتی دوس ندارم ...زرد قشنگتره 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ والا ابجی من پام شکسته و تو گچه و پر پیچ و میخ و پلاتینولی روزشو اعلام کنین میام تماشا چی میشم تشویق میکنم یه روز خوب دادا خدا بد نده هودت پیچیدی یا اون پیچوندت؟؟؟یعینی اسمتو بزارم تو لیست نهایتا تو همین ماهه تا قبل ماه رمضونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده