مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ به جهنم که ابن روند هی داره تکرار میشه برام به جهنمممممم به جهنم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ به جهنم دارم از سردرد و تهوع میمیرم:4564: به جهنــــــــــــــــــــــم به جهنم همه خوبن من دارم میمیرم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم که این تاپیک رو اساتید بزرگوار بدون هماهنگی صاحب اثر انتقال دادن اینجا..... زمان ما باز یه خبری چیزی به صاحب اثر میدادیم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم نداره اول این پست … ولی چون میدونم فقط این تاپیکو میخونی اینجا مینویسم هنوز دوست دارم و دلتنگتم ارزومه یبار دیگ تو خیابونای ولی عصر قدم بزنیم … لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم فقط همین بخاطر همه جیز لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بابا اصن به جهنم به درک وااالاا با این نوناشون لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم كه از يه سوراخ چند بار ضربه ميخورم...ضربه ميخورم تا روزي ادم شم؟...شايدم ادم شن...شايدم ادم شيم... هر چي هس حس خوشايندي نيست براي من كه گفتن ببخشيد خيلي راحته برام به جهنم كه ادما نميتونن روراست باشن...اه لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم که کار ما شده حکایت یابو خوردن خر لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ به جهنمممممممممممممم...... خدایا کمکم کن لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم که حالم خوش نیست به جهنم که کلی درس دارم به جهنم همه چی لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم که یه عالمه اشتباه کردم و هنوز نرسیدم ولی برا هدفم تا اخرین نفس میجنگم و میرسم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ به جهنم که ترامپ شد رئیس جمهور آمریکا لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ میدونم اشتباهِ ولی بجهنم ادامه میدم :| لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ هر چقدر زور میزنم نمیشه که نمیشه دیگه فقط باید بخندم بهش چاره ای نیست خوب زور بازار بیشتره به جهنم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ بخدااااا قسم انقدر فشار روم زياده نميتونم حواسم جمع كنم چطور بگم به جهنم آخه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ به جهنم که هیچکس یادش نبود تو انجمن لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ به جهنم که هیچکس یادش نبود تو انجمن مبارکه ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده