Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که سال 94 هم با همه سختی هاش داره تموم میشه.... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ shg k,n ]ihv اههه سال 94 بالاخره ضربه فنی کرد منو. خب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که سال 94 هم با همه سختی هاش داره تموم میشه.... جاوید جان , تو هم این تالار رو با این مدل برخوردت که نمیای نمیای هر بار هم که میای تو همین تاپیک یه پارازیت میدی و میری , مسخره خودت کردی , نه ؟ حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دیگران قرآن را 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ :| فکور قبلنا آروم تر بودیا یه مدته رفتی رو مود خشونت:| این تاپیک یه تاپیک خوبه چراییش رو من میگم. این تاپیک اونجوری که تو فکر میکنی موج منفی نداره چون من میام میگم فلان اتفاق برام افتاده یا هرچی بعد بجای غصه خوردن میگی خب به جهنم میرم دنبال یه چیز دیگه یا کار دیگه ای میکنم یا اصلا ادامه میدم یعنی از اون حالت یکنواختیکه قرار بعد از اون اتفاق برات پیش بیاد درت میاره 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ ب جهنم ک دم عیدی مریض شدم و صدام گرفته.......عجیب 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ ب جهنم ک وقت استراحت ندارم...حتی الان.... اصا استراحت چی هست..:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ جاوید جان , تو هم این تالار رو با این مدل برخوردت که نمیای نمیای هر بار هم که میای تو همین تاپیک یه پارازیت میدی و میری , مسخره خودت کردی , نه ؟حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دیگران قرآن را سلام سال نو مبارک!!! جناب فکور عزیز دل بردار شما اگه اذیت میشی نیا و این تاپیک رو نخون، بعدشم فک کنم ادبیاتتم یکم زشته، به فکر اصلاح باش.... بقول شاعر: همچنان در پاسخ دشنام می گویم سلام عاقلان دانند دیگر حاجت تفسیر نیست 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم 20روز تعطیلی هیچکدوم از پروژه هام کار نکردم....فقط خوردم و خوابیدم و گشتم... والا به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم که مملکت به بهانه عید کلاً دو ماه تعطیل میشه... 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنممممم..... که انقدر از خودم متنفرم ک اصن دلم میخاد نباشم تو این دنیا… از وجودم خجالت میکشم!!! 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ صورتم سوخته به جهنم.. (تاول زده) 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم که تا پارتی نداشته باشی یا پولدار نباشی تو این مملکت تحویلت نمیگیرن...... 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ تو این دوره زمونه میگن انسانیت مرده ، خب به جهنم............ 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم که الکی اضاف خدمت زدن و نمیبخشن به جهنم که قدر نشناسن:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم که هرچی تلاش میکنم کمتر نتیجه میگیرم... 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام سال نو مبارک!!! جناب فکور عزیز دل بردار شما اگه اذیت میشی نیا و این تاپیک رو نخون، بعدشم فک کنم ادبیاتتم یکم زشته، به فکر اصلاح باش.... بقول شاعر: همچنان در پاسخ دشنام می گویم سلام عاقلان دانند دیگر حاجت تفسیر نیست سال نو شما هم مبارک باشه جناب جاوید عزیز. بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست عزیز .بحث اینه که شما ( کاربران ارشد )باید تاپیکهایی بزنید و موضوعاتی رو مطرح کنید که به خواننده کمک کنه که رشد کنه و سطح دانش و آگاهیش بالا تر بره.یا حتی لذت ببره و شاد باشه ، اونم نه من کاربر ساده و بیسواد ،شما که اون عناوین مدیر ارشد رو یدک میکشی ،ازت انتظار بیشتری میره که مطالبی رو مطرح کنی که رمزگشائیش باعث رشد و آگاهی ما بشه .نه اینکه بیای تاپیکی بزنی که به شرکت کننده القاء بکنه که دیگه همه در ها بسته شده و باید اراده خودشم حواله جهنم بکنه، دوست خوبم،یعنی شما متوجه نیستی که به جهنم گفتن ، همه اراده انسان رو تضعیف میکته و بهش القاء میشه که دیگه کاری از دستش ساخته نیست؟.....، قطعا متوجه هستی و شاید ناخود آگاه ، داری از این ضعف ما سوء استفاده میکنی که نمیدونم علتش چیه.اگه راست میگی بیا یه تاپیک هایی بزن که اراده ما رو قوی تر بکنه و بهمون یاد بده که خودمون معمار سرنوشتمون هستیم و مثل رود ساری و جاری باشیم،نه اینکه یه تاپیکی بزنی که مفهوم شرکت کردن و نظر دادنش این معنی رو به ذهن القاء بکنه که ما دیگه خلاص .... بحث ادبیات کردی ، منم اطاعت کردم .حالا اگه واقعا قصد انحراف ذهن نداری ، بیا و منطقی جواب منو بده. یا ثابت کن که با به جهنم به جهنم گفتن ، اراده ما قوی تر میشه و یا اگه شما هم به این نتیجه رسیدی که این تاپیک باعث تضعیف روحیه میشه و به ما القاء میکنه که دیگه به آخر خط رسیدیم ،مرد مردونه حذفش کن بره پی کارش .حذف هم نکردی ، حداقل واقعیت رو قبول کن. شاهد هم نیاری خیلی منطقی میشه.من شما یا ثابت کن که نظرات من بیربطه یا من ثابت میکنم که موضوع این تاپیک جز تضعیف روحیه کاری نمیکنه. در ضمن اگه احساس کردم که میخوای فرافکنی بکنی با عرض معذرت دیگه حرفی نخواهم زد . فقط رو خود موضوع بحث بکنی ، من هستم.مرسی و موفق باشی. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ به جهنم انجمن نواندیشان بی معرفت شده.. ولی متاسفم براش/ 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ سال نو شما هم مبارک باشه جناب جاوید عزیز.بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست عزیز .بحث اینه که شما ( کاربران ارشد )باید تاپیکهایی بزنید و موضوعاتی رو مطرح کنید که به خواننده کمک کنه که رشد کنه و سطح دانش و آگاهیش بالا تر بره.یا حتی لذت ببره و شاد باشه ، اونم نه من کاربر ساده و بیسواد ،شما که اون عناوین مدیر ارشد رو یدک میکشی ،ازت انتظار بیشتری میره که مطالبی رو مطرح کنی که رمزگشائیش باعث رشد و آگاهی ما بشه .نه اینکه بیای تاپیکی بزنی که به شرکت کننده القاء بکنه که دیگه همه در ها بسته شده و باید اراده خودشم حواله جهنم بکنه، دوست خوبم،یعنی شما متوجه نیستی که به جهنم گفتن ، همه اراده انسان رو تضعیف میکته و بهش القاء میشه که دیگه کاری از دستش ساخته نیست؟.....، قطعا متوجه هستی و شاید ناخود آگاه ، داری از این ضعف ما سوء استفاده میکنی که نمیدونم علتش چیه.اگه راست میگی بیا یه تاپیک هایی بزن که اراده ما رو قوی تر بکنه و بهمون یاد بده که خودمون معمار سرنوشتمون هستیم و مثل رود ساری و جاری باشیم،نه اینکه یه تاپیکی بزنی که مفهوم شرکت کردن و نظر دادنش این معنی رو به ذهن القاء بکنه که ما دیگه خلاص .... بحث ادبیات کردی ، منم اطاعت کردم .حالا اگه واقعا قصد انحراف ذهن نداری ، بیا و منطقی جواب منو بده. یا ثابت کن که با به جهنم به جهنم گفتن ، اراده ما قوی تر میشه و یا اگه شما هم به این نتیجه رسیدی که این تاپیک باعث تضعیف روحیه میشه و به ما القاء میکنه که دیگه به آخر خط رسیدیم ،مرد مردونه حذفش کن بره پی کارش .حذف هم نکردی ، حداقل واقعیت رو قبول کن. شاهد هم نیاری خیلی منطقی میشه.من شما یا ثابت کن که نظرات من بیربطه یا من ثابت میکنم که موضوع این تاپیک جز تضعیف روحیه کاری نمیکنه. در ضمن اگه احساس کردم که میخوای فرافکنی بکنی با عرض معذرت دیگه حرفی نخواهم زد . فقط رو خود موضوع بحث بکنی ، من هستم.مرسی و موفق باشی. دقیقاً بحث خوش اومدن و نیومدن اتفاقاً،بطور مثال تو چقدر تو تالار گفتگوی آزاد تاپیک میزنی؟! جواب سوالم رو خودم میدم ،خیلی زیاد. ولی من به شخصه اصلاً خوشم نمیاد بیام تو گفتگوهات شرکت کنم ، پس بدلیل اینکه خوش نمیاد،حالا به هر دلیلی ، الکی نمیام تو اون تاپیک و تاپیک رو نقد کنم یا بحثی در رابطش بکنم، پس بنظر من شما هم سعی کن اینطوری باشی، حداقل در رابطه با این تاپیک، البته من با نقد موافقم ، و این مدل بیانات حضرتعالی رو نقد نمیدونم و با توجه به الفاضی که بکار میبری تخریب میدونم. 1- دوست عزیز اینجا تالار گفتگوهای آزاده و هر کسی آزاده با توجه به رعایت قوانین انجمن تاپیک توش بزنه ، حالا یه سری میان استقبال میکنن و یه سری هم نه.....بس بنا به این نیست که چون یه شخص از تاپیک خوشش نیومد همه هم خوششون نیاد، دوست گرامی بعدشم بنده دیگه ارشد نیستم ، و فک نمی کنم اگرم باشم این تاپیک منافاتی با مسئولیت من داشته باشه، روند پیشرفت تاپیک و حضور خیلی از دوستان در این تاپیک گواه حرفمه. 2-بعدشم این انجمن ، انجمن علمی فرهنگی و اجتماعی، و من بیشتر دوس دارم ،البته داشتم، تو بحث اجتماعی فعالیت کنم ، شما هم دوست داری برو بحث علمی با صاحبان علم بکن ،پس من دوست دارم مشکلات جامعه ام رو با زبان بی زبانی ، یا یه کم تر و تمیزتر بصورت طنز بیان کنم، و این تاپیک شروعش با بیان مشکلات جامعه ماست. 3- همنطور که گفتم این تاپیک بصورت طنز زده شده و دوستانی هم که اینجا نقل و قولی کردن بنظر من هم تخلیه روحی شدن و هم یه کم به موضوعات مطرح شده بعدها خندیدن،اگه اینطور نبود این تاپیک انقدر بازدید کننده نداشت و پیشرفت نمی کرد. 4- بعدشم من از ضعف کسی تا بحال سوء استفاده نکردم و بنظرمم این چیزی که شما برداشت میکنی از پایه و اساس اشتباهه و زایده ذهن شماست نه موضوع تاپیک من. 5- در رابطه با قوی کردن اراده هم عرض کنم خدمت شما بزرگوار که بنده پیر شدم و از حوصله اینجانب خارجه که در رابطه با این موضوعاتی که بیان کردی تاپیک بزنم ،اگه به تاریخ این تاپیک هم نگاه کنی حدوداً برا 4 سال پیش که حوصلش بود، در ضمن بنده سفارش میکنم که جنابعالی که در این رابطه داری شعار میدی بنظرم بیای بری عمل کنی و با زدن تاپیک های این مدلی باعث قوی کردن اراده این انجمن و سایرین که بنظر شما ارادشون ضعیفه بشی،(چون تاپیک هات رو دنبال نکردم شایدم کرده باشی اینکار رو اگه اینکار رو کردی بهت پیشنهاد میکنم بیشتر در این رابطه فعالیت بکنی) 6- بنظر من همه عزیزانی که در این انجمن دارن فعالیت میکنن اراده قوی دارن. 7- راستی چندتا سوال شما چرا فک میکنی بچه های که اینجا هستن و دارن فعالیت میکنن ارادشون ضعیفه؟؟؟چرا فک میکنی جنابعالی مسئولیت قوی کردن اراده دیگران رو داری؟چرا فک میکنی همه چی ایده آل و چندتا چیزی هم که بنظر حضرتعالی ایده آل نیست شما اومدی ایده آلش کنی.؟؟!چرا فک میکنی تاپیکی که مخالف عقاید شماست انحراف ذهنی؟؟؟ 8- بعدش بنده انحراف ذهنی ندارم و بنظرم بهتر بری اول حرف زدنت رو درست کنی و بعد بیای یکی رو نقد یا نصیحت کن 9- در آخر هم هیچ وقت به این فکر نمیکنم بیام با حضرتعالی بحث کنم ،مگر خودت بخوای....در ضمن هیچ وقت بحثت با احسان (Esi) رو اگه اشتباه نکنم برمیگرده به چهار سال پیش و با اونی یکی یوزت بود رو فراموش نمیکنم. در آخر من قصد ندارم تاپیکم رو ببندم ، بعدشم خلاصه به جنابعالی مربوط نیست که من با تاپیکم چیکار کنم و برات آرزوی موفقیت دارم. از اینکه انقدر اینجا رک حرف زدم ، امیدوارم ناراحت نشی چون خودت این مدل حرف زدن رو دوست داری و اینجا تو تاپیک راه انداختی. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده