nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که کینه ای نیستم.....بزار فک کنن احمقمحیف افکار من که صرف اونا شه... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ب جهنم ک میخ آهنی نرود در سنگ.... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که حوصله ندارم و لمان گرفته شدید... چاه باز کن هر کی سراغ داشت بهم اطلاع بده تو صفحه پروفایلم 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که اشتباه کردم اونم چه اشتباهی. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم از دندون پزشک میترسم...دندون درد دارم شدید... به جهههههههههنم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ خودم میخام برم جهنم... نگران نباش من وساطتت میکنم تو بهشت رات بدن 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ نگران نباش من وساطتت میکنم تو بهشت رات بدن خخخخخ بذار اول خودتو راه بدن بعد بیا وساطتت مردمو بکن:ws3: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم... که یادم نمیره از دست خودم ناراحتم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که اصلاح طلب ها رای نخواهند آورد 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که بعضیا دستی دستی خودشونو پرت میکنن کنار گود . 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که افتادم مسجد سلیمان 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که اصلاح طلب ها رای نخواهند آورد نقل قول نیست ها این یاداوری صبح امید هستش به جهنم هرکه نخواهد و نتواند دید اسایش مردم هردم .... برود 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که باز آخر سال شد و ما نمیتونیم صورت وضعیت بگیریم لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ به جهنم که خیلی سردر گمم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده