Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که قرار بعد مردنم برم جهنم خداااااااااااااااااااانکنه اههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که دستم خورد رو اسمش رفت پروفش حتی کل سایت سریع بستم. لامصب. به درک... حالا چه ذوقی میکنه ههههههه.... عمرا نگاه کنم پروفت چه برسه بیام.... والا به قران. به جهنم. به درک. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که عوض اینکه روزبه روز همه چی بهتر بشه داره گندتر میشه..... 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که ... ؟! چی به جهنم؟! زندگی به جهنم ... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که هر کسی که سر میرسه , همش آیه نحس ( یاس ) میخونه. به جهنم تر اینکه چیزی برای به جهنم فرستادن ندارم. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم حرفهامو هیچکی نمیفهمه به درک به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که مرغ همسایه غازهههههه 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ به جهنم که دلم گرفته و هیشکی بیادم نیست! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ به جهنم که دلم گرفته و هیشکی بیادم نیست! من به یادت بودم...اومدم پروفت... دیدی ک... 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ این یکی واقعاً به جهنم واقعی...... هر روز بدتر از دیروز خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ به جهنم که براش مهم نیستم... به جهنم که خودمو کوچیک کردم.... به جهنم که پیام همه میتونه تو پروفش باشه جز من..... خدا بزرگه.... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ به جهنم که پانصد نفر ایرانی در خادثه منا کشته شدند و جیک بر نیامد ولی با کشته شدن یک عرب سفرت به خاک و خون کشیده شد به جهنم مردم دلشادی داریم ما خخخ به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که ما از نظر سطح رفاه زندگی تو دنیا بین کشورهای رده اول هستیم البته از آخر 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ عربستان رو واقعاً جدی میگم بره به جهنم البته با دست ما ایرانی ها 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم گلو درد دارم صدام در نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که پراید برا خودش بین ماشین ها ارابه به حساب میاد 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ به جهنم که بعضی ها ته کشیدن و هر وقت میان بوی مسافر ( به جهنم ) میدن. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده