saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ به جهنم که مردم ناراحت می شن امروز هر کس در تیر رسم باشه لهش می کنم ... چه خشنننننننننننننننننننننن 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ کار عقب افتاده تموم نمیشه به جهنم به درک به ... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ به جهنم.....ک دیگه همه راه هارو امتحان کردم.....و بازم جواب نداد...... دوباره شروع میکنم..... 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ به جهنم که زندگی دنده عقب نداره 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ به جهنم که دیگران در موردمون چی میگن... اندازه فهمشون میگن... در جایگاه قضاوت نیستن... به جهنم... همشون برن به درک ... مهم اینه خودم میدونم چیم چی کردم ... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ به جهنم که ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... بیخیال .خداریا شکرت 6 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ به جهنم که ... بیخیال ؛ شاید یه روز درست شد ؛ به امید اون روز :girl_angel::girl_angel::girl_angel: 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ همه حسادت های دیگران به جهنم! 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ به جهنم که دارم از فشار کار له میشم .... 6 لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ خوب دوسم نداره دیگههههه به جهنم.............. 8 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ به جهنم که یه نفر اینجا خودشو برا من گرفته و جواب پیام هم نمیده به جهنمممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ دارم پیر میشم خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که یک حرف باعث شد که دیگه مثل قدیم برای هیچ کی مهم نباشم به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که همه جا اوضاع اقتصادی خرابه و بهمون صورت وضعیت نمیدن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ ب جهنم ک دوباره از اول باید شروع کنم... 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که آدما انقدر راحت نامردی میکنند . 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ به جهنم که قرار بعد مردنم برم جهنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده