Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ به جهنم که حالم خرابه باز.... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ کلا همه چی به جهنم این روزا... امیدوارم یه روز بیام اصلاحش کنم و بگم : "غصه هام به جهنم..." غصه هام به جهنم :hapydancsmil::hapydancsmil: من شادم و امیــدوار. این یک دنیا ارزش داره. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ به جهنم از درد دندون عقل هیچی نمیتونم بخورم 3روزه سمت راست صورتم داغونه... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ غصه هام به جهنم :hapydancsmil::hapydancsmil: من شادم و امیــدوار. این یک دنیا ارزش داره. این شد افرین به جهنم که یکم کساده باز رونق میگیره انشالله... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ هیچی نیس که بگم به جهنم!!!! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جهنم که نرود میخ آهنین در سنگ 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جهنم از درد دندون و گلو از خواب بیدار شدم نمیتونم حتی آب بخورم...آااااای 1ساله وضعم اینه به جهنممممممم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به حهنم که دلم یه چیزایی میخواد...نباید بخواد...وااالا:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جهنم بعضیا رو اعصابم رژه میرن 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جهنم همه ی بدی ها و غصه ها میخوام شاد باشم شاد شاد:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جهنم فکر میکنن با شوخی همه چی درس میشه....دیگه ناراحت نیسی ازطرف...جنبه رفتار خوب ندارن به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز صب کلاس داشتم،خواب موندم دیر بیدار شدم.هیچی نخوردم سه سوت دربست گرفتم رفتم دانشگاه دیدم استاد نیومده کلاس تشکیل نشده!! یه خورده زوره بگم،اما خب،به جهننننننننننننم!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونی که باید باشه نیس........"به جهنم" 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ -جمشید خونس؟ ـنه جمشید آدمه!:ws28: -"به جهنم":whistles: -:w58: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 2 روز پیش کارت گرافیکم سوخت امروزم تبلتم حورد زمین نابود شد دیگم پول ندارم بخرم ولی به جهنم زور داره خدایی به جهنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک این لایک داشت تکبیر اقا اصن یه وضعی ما تولید میکنیم زیر قیمت یارو از ترکیه وارد میکنه خیلی روی قیمت به درکککککککککککککککک 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک سلام دکتر اصن اعصاب نداریاااااااااا 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده