ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم دیروز روز جالبی واسه ام نبود ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم دندون عقلم دردش شروع شده... 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که حرف حالیش نمیشه.... به جهنم که بعد از کلی توضیح برمیگرده سر خونه اول.... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که قاطی کردم...درس میشه بلاخره 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم چادر نمازم گیر کرد جر خورد"دوسش داشتم:4564:" 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید حالا که حرف به جهنم هست ... میشه ناسزا اینا هم داد اینجا ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه دیگه تو این تاپیک ناسزا گفتن ممنوعه قد یه شلغم هم نمی ارزیم میون این همه از ما بهترونِ این جامعه عدالت پرور و محور و گونه و خواه، خب به جهنم استارتر تاپیک جاش حسابی خالیه،اونم به جهنم نامدار جان این و خوب اومدیدمت گرم ممنون از اینکه به یادم بودی ترو خدا سعی کنید این تاپیکو بالا نیارید. حال منو بد میکنه . همش به جهنم کردیم که به اینجا رسیدیم. بسمونه. فکور عزیز سعی کن تو تاپیک نیای دادا تا حالتم بد نشه، از اول اینجا جهنم بوده! من به جای عبارت به جهنم، از عبارت دیگه ای استفاده میکنم که انرژی ای 100 برابر بیشتر از به جهنم به من میده!عبارت: فدای سرم!... بر عکس به جهنم که بار منفی به همراه داره، این عبارت همش انرژی مثبته! حتما امتحان کنید دوستان بی نام و نشون عزیز برو برای خودت یه تاپیک دیگه بزن و بازار کار ما رو خراب نکن 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که ایران به توافق هستی نمیرسه انشاالله برسن به یه توافق خوب 2 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که سرمایه شروع کارمو ندارم... 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که دلم براش تنگ شده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که ایران به توافق هستی نمیرسه انشاالله برسن به یه توافق خوب سلام دادا چه عجب از این طرفا ؟ میگم یه باره کی میذاشتی عید میومدی برا تبریک سال نو . 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم هنوز نکشیدم هیچییییی.... 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بی نام و نشون عزیز برو برای خودت یه تاپیک دیگه بزن و بازار کار ما رو خراب نکن میبینید که بازار کارتون هنوز پر رونقه مهندس دوستان علاقه خاصی به عبارت به جهنم دارن 7 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که ایران به توافق هستی نمیرسه انشاالله برسن به یه توافق خوب هیچ نوع توافقی فایده ای به حال مردم ایران نداره ... مساله ساده ایه ... اون بریا به فکر پول اند (با لغو بعضی از تحریمها بازار پر مصرف ایران رو به سمت تولیدات خودشون بکشند...) اینها هم که در طی این سالها میلیارد ها پول و سرمایه کشور که باید به مسایل مهمتری اختصاص داده میشده رو صرف نیروگاههای هسته ایشون کردند و همش کشک میشه و میره... ایران محکوم به نابودیست... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم فردا باز باید برم دنبال یه نفر که تحملش واسم عذابه/....اه:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که امروز از کسی که توقع نداشتم ناراحت شدم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که جنهم رفتن هم شانس میخواد ..... ولی خوب ادمی مثل اهن هستش هرچه زودتر در جهنم قرار بگیره ابدیده تر میشه و غیر قابل نفوذ همون به جهنم .. 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که غذام خراب شد! والا! تخم مرغ میخوریم!:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم لپ تاپم ویندوزش بالا نمیاد... 6 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که امروز بی اعصابه .....؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده