رفتن به مطلب

به جهنم!!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببخشید حالا که حرف به جهنم هست ... میشه ناسزا اینا هم داد اینجا ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

نه دیگه تو این تاپیک ناسزا گفتن ممنوعه:w16:

قد یه شلغم هم نمی ارزیم میون این همه از ما بهترونِ این جامعه عدالت پرور و محور و گونه و خواه، خب به جهنم:banel_smiley_4:

استارتر تاپیک جاش حسابی خالیه،اونم به جهنم:icon_gol::sigh:

نامدار جان این و خوب اومدی:ws3:دمت گرم:ws28:

ممنون از اینکه به یادم بودی:w16::icon_gol:

ترو خدا سعی کنید این تاپیکو بالا نیارید. حال منو بد میکنه . همش به جهنم کردیم که به اینجا رسیدیم. بسمونه.

فکور عزیز سعی کن تو تاپیک نیای دادا تا حالتم بد نشه:banel_smiley_4:، از اول اینجا جهنم بوده:a030:!

من به جای عبارت به جهنم، از عبارت دیگه ای استفاده میکنم که انرژی ای 100 برابر بیشتر از به جهنم به من میده!:w16:

عبارت: فدای سرم!...:ws3:

بر عکس به جهنم که بار منفی به همراه داره، این عبارت همش انرژی مثبته!:w16:

حتما امتحان کنید دوستان :w16:

بی نام و نشون عزیز برو برای خودت یه تاپیک دیگه بزن و بازار کار ما رو خراب نکن:ws3::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به جهنم که ایران به توافق هستی نمیرسه:ws3:

انشاالله برسن به یه توافق خوب:icon_gol:

سلام دادا

چه عجب از این طرفا ؟

میگم یه باره کی میذاشتی عید میومدی برا تبریک سال نو .

• Like 6
لینک به دیدگاه

بی نام و نشون عزیز برو برای خودت یه تاپیک دیگه بزن و بازار کار ما رو خراب نکن:ws3::icon_gol:

:a030:

میبینید که بازار کارتون هنوز پر رونقه مهندس :w16: دوستان علاقه خاصی به عبارت به جهنم دارنws3.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
به جهنم که ایران به توافق هستی نمیرسه:ws3:

انشاالله برسن به یه توافق خوب:icon_gol:

هیچ نوع توافقی فایده ای به حال مردم ایران نداره ...

مساله ساده ایه ... اون بریا به فکر پول اند (با لغو بعضی از تحریمها بازار پر مصرف ایران رو به سمت تولیدات خودشون بکشند...)

اینها هم که در طی این سالها میلیارد ها پول و سرمایه کشور که باید به مسایل مهمتری اختصاص داده میشده رو صرف نیروگاههای هسته ایشون کردند و همش کشک میشه و میره...

ایران محکوم به نابودیست...

• Like 5
لینک به دیدگاه

به جهنم که جنهم رفتن هم شانس میخواد .....

ولی خوب ادمی مثل اهن هستش هرچه زودتر در جهنم قرار بگیره ابدیده تر میشه و غیر قابل نفوذ

همون به جهنم ..:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...