Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم بغض خفم کرد...سخت ترازاینام که بزارم بریزه. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم هنوز آماده نیستم مهمونا تو راهن... 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اين روزا چقدر آدماي ضعيف و ناتوان ميبينم ، دست روي دست گذاشتن و نگاه كردن و كاري نكردن هم حدي داره ، به جهنم. 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اين روزا چقدر آدماي ضعيف و ناتوان ميبينم ، دست روي دست گذاشتن و نگاه كردن و كاري نكردن هم حدي داره ، به جهنم. ترو خدا سعی کنید این تاپیکو بالا نیارید. حال منو بد میکنه . همش به جهنم کردیم که به اینجا رسیدیم. بسمونه. 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که من تنهااااااااااااام 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ آقا به جهنم که چند سال کار کردیم تو یه سازمان دولتی بعدش عذر ما رو خواستن فامیلاشون رو استخدام کردن مگه اینجا ایران نیست؟ ما هم چه انتظاراتی داریم از زحمت کشان و مسئولان. پس به جهنم ... 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من به جای عبارت به جهنم، از عبارت دیگه ای استفاده میکنم که انرژی ای 100 برابر بیشتر از به جهنم به من میده! عبارت: فدای سرم!... بر عکس به جهنم که بار منفی به همراه داره، این عبارت همش انرژی مثبته! حتما امتحان کنید دوستان 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که واسه بعضیا بعضی چیزا مثل روز روشنه ولی بازم نمیفهمن...به جهنم!!! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که قدر زحماتم دونسته نشد... به جهنم فدای یه تار موم! 3 لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که بیکارم.. به جهنم که پول ندارم.. به جهنم که قولشونو شکستن.. به جهنم که استادم نمرمو کم داد.. و همه اینا به درک که آخرین طبقه تو جهنمه....... 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که رئیسم حقوقم رو زیاد نمیکنه ..... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم استاد نمیفهمه منظورمو... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم پروژه هام مونده و منم خودمو زدم به بیخیالی... 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم که امروز کار زیاد دارم و موندم چطور به همشون برسم ............... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ به جهنم کل سودی که واسه مکه بوده گرفتم و خرج کردم...مامانمم که... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده