آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ به جهنم که اعصابم خورده به جهنم که یکی فکر نکرده هز چی میخواد میگه 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ به جهنم که استادمون خره !!! به جهنم که دانشگاهمون دوره ! به جهنم که ... یه چیزی اینجا نوشتم و دیدم اگه ننویسم بهتره !!!! به جهنم که پاکش کردم 7 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ دلم گرفته ، به جهنم بالاخره درست میشه هیچی سر جاش نیست به جهنم که نیست دوستام کنارم نیستن، به جهنم بالاخره برمیگردن 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ به جهنم معده ام خوب نمیشه..نمیذاره دولقمه مثل آدم غذا بخورم:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ فک کنم کم کم داره به جهنم گفتنمامون تاثیر میذاره بر روند کلی ..... آپ شو به جهنم گفتنتون ادامه بدید... میگن قرار رشد اقتصادی تا پایان سال از 5.2 - ٪ به 0 ٪ برسه خب به جهنممممممممممممم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ به جهنم که هیچی سر جاش نیست به جهنم که هر روز امتحان و تحقیق و هزار کوفت و زهرمار دیگه دارم (فک کنم بجای 20واحد 40 واحد برداشتم خبر ندارم) 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ میگن تو مسابقات فوتبال جام جهانی ایران با آرژانتین هم گروهه خب به جهنم که هم گروه.... 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ به جهنم كه نشد(نشد كه بشه) به جهنم كه غرورشو بخاطر من كنار نزاشت به جهنم كه آخرش با اين كارام راهي جهنم ميشم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به بهشت که انقدر حالم خوبه جاوید به بهشت بذار خو آها نه یه به جهنم یادم اومد به جهنم اگر یکی زورش بیاد که حال ما خوبه خدایا شکرت:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ هر...ی دلش میخواد بکنه، به جهنم من که از خیرش گذشتم!!! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ نمیفهمی ........... به جهنم ، میفهمی ........... به جهنم ، خودتم نمیدونی داری چیکار میکنی ............. بازم به جهنم 8 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به بهشت..اگه نشه به بهشت..اگه نتونستم.. 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ دارم ميميرم...خوب به درك....مهم نيست... 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی خوشحال شدن ی نفر بخواد به از دست دادن خانوادم منجر شه...همون به جهنم که ناراحت شه 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ آب انار بستنی میخوام و نصف شبه خو به جهنم چه وقت آب انار بستنیه ممکنه استاد پاسمون نکنه خاک رو....خو به جهنم به درک دوباره میگیریش پول شهریه م زیاده...خو به جهنم استاد نفهم بود هیچی گوش به حرفمون نداد... خو به جهنم به درک 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم كه سه شب بيخوابي كشيدم برا پروژه GIS، آخر سر ام هركار كرديم موقع رايت سي دي، فايل نقشه ها رو نميخوند! به جهنم! همون jpg نقشه هام از سر استاد زياده! :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که احساس بی حوصلگی میکنم به جهنم که دارم پیر میشم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که احساس بی حوصلگی میکنمبه جهنم که دارم پیر میشم اره به جهنم حقته 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اره به جهنم حقته یه کلام از فسیل مادر بزرگ مادربزرگ ننه عروس... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده