haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ اینکه چرا کسی یه تاپیک نمیزنه بگه به بهشت...خب به جهنم اینکه من ده دقیقه تمام بی هوش میشم هیچ کس نمیفهمه...به جهنم:icon_razz: اینکه مجبورم یه جاهایی کوتاه بیام...به جهنم اینکه هیچ وقت لطفهای منو نمیبینه...به جهنم 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ زندگی فعلاً بر وفق ثروتمندان ....خب به جهنم 9 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ بذار حرص بخورن دق کنن.......................به جهنم 7 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ روز عیدی خبری میشنوی ناقص هیچی به هیچی فقط میدونی نگرانی و خبری شده نمیدونی از کدام در هم وارد بشی تا بدونی چی به چیه به جهنم که عید است به جهنم که نمی پرسی 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ امروز مثل هر سال نبود.....خوب به جهنم! 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ به جهنم که یه روزی در عرش بودی و امروز روی فرشی به جهنم که یه روزی بهترین بودی و الن بد ترین شدی می ترسم بمیرم و بگویند به جهنم که مرد. 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ بعضیا میرن خبرم نمیدن پررو پررو بر میگردن ژستم میگیرن..... به جهنــــــــم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ اول من اجازه دادم خواهرزاده 6سالم کامپیوتره خواهرمو روشن کن!!! ویندوزشو پاک کرد خب به جهنم خواهرم لپ تاپمو خراب کرده به جهنم دست بالا دست بسیاره به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ میگن شب درازست و قلندر بیدار.....خب به جهنم که بیداره 5 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ به جهنم که حرف دلم چیزیه که دوستش ندارم و نمی تونم به خودم بقبولونم که واقعیت چیزی جز اینه....... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ روزای بد تو زندگیم زیاد داشتم... به جهنم از بی خوابی زیر چشمام گود افتاده .... به جهنم دلم بستنی میخواد ونیست.... نه به جهنم بستنی میخوام 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ اگه این چند روزه خبر خوبی برام موجود نباشه...خوب به جهنم نتیجه ها داره میاد ...به جهنم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قلبم تو حلقمه به همون دلیلی که نسیم گفت ....... خوب به جهنم بعضیا ساز مخالف میزنن واسم ............. خوب به جهنم 9 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ برنامه هام جواب نمیدن...... خوب به دَرُک هنوز منو نشناختن کاری میکنم برنامه ها به غلط کردن بیافتن از جواب ندادن پشیمون بشن 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ این روزا بدترین و سخت ترین روزای زندگیمه خوب به جهــــــــنم آدمای خودخواه زیــــــــاد شدن خوب به جــــــــهنم هیشکــــــــی نفهمید منـــــــــو...با هیشکی نمیتونم درد دل کنم......خوبـــــــــ به درکـــــــــــــ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی ناراحتم .... خیــــــــــــــــلی =========> خو ب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ تنها اومدیم تنها میریم خب ب جهنم... کسی دوست نداره خب ب جهنم... خودم دوست دارم شانست کجه ب جهنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حوصله کاریو نداری ب جهنم ....بشین یکم بیکار باش دوس داری بری دیگه بر نگردی خب ب جهنم... برو دیگه بر نگرد 6 لینک به دیدگاه
Run Away 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ تو منو فروختی برو حالشو ببر، با من نموندی برو به جهنم. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ فردا امتحان مهم دارم هیچی نخودنم....خب به جهنــــــم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ میگن کلیدهای کلیدساز به قفل ها نمیخوره خب به جهنم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده