nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ نمیتونم بهش بگم نه ....خوب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خیلی خسته ام .... خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ شعور اكه خريدنى بود من حاضر بودم.واسه بعضا از جيب مايه بذارم بخرم.... شعور ندارن خو به .جهنم خريدنى.نيس خو به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ میگن هوا خیلی گرم شده و آلایندگی در چنین روزها خیلی زیاده خب به جهنم.... 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ وقتی وجود شخصی برام مهم میشه یهو غیب میشه....خب به جهنم که غیب میشه 9 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ کارای نمایشگام به دربسته خورده 6ماه تلاشم به هدر رفت .............به جهنم اسفلوالسافلین 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ غرورم خرد شد به جهنم امتحانمو خراب کردم به جهنم چندین ساعت راه رفتم تا همه چیزو فراموش کنم به جهنم دل کسی رو شکستم خودم به جهنم شرمنده 4 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ موضوع پیدا نمیکنم-----------به جهنم 3 لینک به دیدگاه
mohammad yahyazad 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سروش پوپریست هنوز زنده است با اون عقاید لیبرالیسم فلسفیش که هبوط کرده ... 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ همش دودلم خوب به جهنم بزار هر چی میشه بشه والاااااااااا:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ داریم کم کم پیر میشیم و به فراموشی سپرده میشیم ......>>خب به جهنم 12 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تنها ترین و دلتنگ ترین و یه نَمه بی اعصاب ترین آدم روی زمینم خوب به جهنم :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تو این شلوغی دنیا در عرصه نان درآوردن نون درآوردن هم سخت شده و به مردم داره فشار میاد.....خب به جهنم 10 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من ناراحت ميشم؟!!!!خو به جهنم تو حرفتو بزن تو چيكاااار داااري حرففف بزن فقط!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ میخوام سبک ادامه مسیر رو در زندگی هموارتر کنم....خب به جهنم 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ آدما محبتت رو روی حساب سادگیت میذارن؟...به درک آدما تکیه کلامشون دوستت دارمه؟.....به درک فقط باید بمیری تا یادشون بیاد بودی؟...به درک شاید بعد از مرگ هم یادشون نیاد؟....بازم به درک (از اونجا که عمق فاجعه زیاده،از جهنم رسیدیم به درک) 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ همیشه اون چیزی که میخوام نمیشه؟؟به جهننننننننم:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا چقدر باحاله....به جهنم میخوام یه تاپیک بزنم ولی عنوان مناسب براش پیدا نمیکنم....به جهنم امروز خیـــــــــــــــلی خسته شدم دیگه انرژیم تموم شد......به جهنم خستگی های این چند روزه ...........به جهنـــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: به امید روزای بهتر آینده بدون خستگی با انرژی بیشتر.... نه دیگه این به جهنم نداره برای این یکی الـــــــــــــــــــــــــهی آمیـــــــــــــن:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده