B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جهنم كه قبلا برا تولد فاطمه تاپيك زده بوديد!خو من از كجا ميدونستم آخه يه هفته زودتر!!!چه خبره؟!!همش تقصير پدرامه!!:vahidrk: اصن دلم خواست دوباره تاپيك بزنم به جهنم!!!! 5 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جهنم که من باید 2 سال عمرمو توی خدمت حروم کنم 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جهنم همه چیز گرونه يه روز که میاد پایین 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بخوایم چیزی بنویسیم مدیرای دهه هفتادی می گن اسپم! اخطار! برا همین به جهنم که زیاد می نوشتم .........(عه یه خط شد!!!! به جهنم!!) بین اونای که من میشناسم از قبیل خودم و امین و آتروس و مهدی و محمد دهه 70 نداریم عزیزم.....(دهه 70 ننگیس بزرگ) 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ دارن راجع به من قضاوت اشتباه میکنن خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بین اونای که من میشناسم از قبیل خودم و امین و آتروس و مهدی و محمد دهه 70 نداریم عزیزم.....(دهه 70 ننگیس بزرگ) :sad0:مگه دهه هفتاد چشه:sad0: 6 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ :sad0:مگه دهه هفتاد چشه:sad0: هیچی توناراخت نشو گریه نکن:there: 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جهنم این تحویل پزوژه ها ما رو ول نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جهنم که کسی واسه ما نمیره خواستگاری 3 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به جحندم که دهه هفتادی نداریم بین مدیرا! 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بین اونای که من میشناسم از قبیل خودم و امین و آتروس و مهدی و محمد دهه 70 نداریم عزیزم.....(دهه 70 ننگیس بزرگ) نمیخوام جواب شما دهه شصتی رو بدم...خوب به جهنم :sad0:مگه دهه هفتاد چشه:sad0: عالیههمین گلم 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ جواب سوالارو نتونستــــــم پیدا کنم خوب به جهـــــــــنم !! 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ حقمو نمیتونم بگیرم.... به جهنم دلم از یکی که ازش انتظار نداشتم چند روزه گرفته ... به جهنم 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ کسی سراغی ازم نمیگیرهههه....به جهنننم بچه ها بی ادب شدن....به جهننننم 12 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ توو ایران به دنیا اومدی ؟ ناراحتی؟ کاش یجا دیگه بودی؟ به جهنم عزیزم تو اگه توو کره ماه هم به دنیا اومده بودی اونجارو هم به گند میکشیدی 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ امـــــــروز بلاخره تونستم بعد از 1 سال مدارا کردن باهاش حقشو بزارم کف دستش به بهشت 11 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ همه میگن بد اخلاقم خوب به جهن م کسی با هام دوست نمیشه خوب به چهنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده