.Yaprak 15748 ارسال شده در 19 مهر، 2012 دلم گرفته ،گرفته به جهنم حوصله ندارم ،به جهنم که حوصله ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 20 مهر، 2012 نشد که نشد ...... به جهنم نامهربانی میبینم ...... به جهنم اصلا کل زندگی به جهنم همه احساسات به جهنم 4
sahar 91 9480 ارسال شده در 23 مهر، 2012 قرار بود این ترم معدلم خیلی خوب بشه ولی ناگهان مریض شدم و معدلم بد شد وفقط تونستم پاس کنم ........به جهنم،نه اصلا به درک قراره تا هفته آینده پروژه رو تحویل بدم ولی هنوز توش موندم ................به جهنم می خواستم امروزم با دیروزم فرق کنه ولی همون شد که بود ............به جهنم 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 23 مهر، 2012 به جهنم که دلمو شکستی بعدش بهم اس ام اس زدی که ببخشید عصبی بودم به جهنم که دنبال بهونه میگردی تا دورم بزنی به جهنم که همه چیزا و کسایی که دوسشون دارمو از دست میدم....... 5
captain 9274 ارسال شده در 24 مهر، 2012 یارو گوسفنده (رییس یه مرکز دانشگاهی که حتی دیپلم هم نداره !!) رفته الکی یه مقام ساختگی توی یه کنفرانس ساختگی برای خودش درست کرده !!! بعدش هم خودش رفته چند صد تا بنر تبریک به خودش "از طرف اساتید" درست کرده و توی کل شهر چسبونده به در و دیوار !!! در حالی که خودمون هم روحمون خبر نداره !!! به جهنم !!!!!!!!!! 9
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 مهر، 2012 ماه مهمونی خدا شده وعده غذاییمون شده سه تا .. یک عده به بدنشون ظلم میکنند با روزه داری ..به جهنم 6
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 مهر، 2012 درسم تموم میشه این ترم خونه دار میشم ................خوب به جهنم. ارشد قبول نمیشم با این رتبه ......................خوب به جهنم. سر کا ربند پ میخواد من ندارم ..........................خو به جهنم. 6
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 مهر، 2012 درسم تموم میشه این ترم خونه دار میشم ................خوب به جهنم. ارشد قبول نمیشم با این رتبه ......................خوب به جهنم. سر کا ربند پ میخواد من ندارم ..........................خو به جهنم. تا 25 باید پروژه ام رو تحویل بدم هنوز آماده نیس ..............................................خوب به جهنم. شهریور باید کارآموزی برم اونم 240 ساعت ................................خو به جهنم. با فرناز (خواهرم )قهرم ........................خو به جهنم 5
ارسال های توصیه شده