نفحات 1395 ارسال شده در 14 دی، 2019 به درک بابا عوضش تجربه کسب کردم [ ازین جملات دلخوش کنکی که بعد از خرابکاریات بخودت میگی :))) ] 1
نفحات 1395 ارسال شده در 17 دی، 2019 در 5 ساعت قبل، adamak-h گفته است : به جهنم که سوتیمو دید اصلا:)) خدایا ازین خوشیا قسمتم کن ? 1
adamak-h 733 ارسال شده در 17 دی، 2019 در 2 ساعت قبل، نفحات گفته است : خدایا ازین خوشیا قسمتم کن ? چرا من؟ چراااا؟:))))) 1
adamak-h 733 ارسال شده در 29 مرداد، 2020 به جهنم که نشد اصلا..این همه "نشد "تو زندگی..این یکی هم روش!:)) #والا
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 2021 به جهنم که بعد چهار سال به میادین انجمن برگشتم،قدیمی ها کی اینجاست بغییر محمد و مهدی عارفی? 1
مرمتگر جوون 4 ارسال شده در 2 مرداد 1-مرغ کیلویی یک و خوردهای میلیون تومن بود امروز......خب بجهنم بود که بود 2-تمامی اجناس داره باز گرون میشه.....خب بجهنم بذار بشه 3-زندگی ها سخت شده و مردم دارن عذاب میکشن.....خب بجهنم خلایق هرچه لایق جالبه الان در سال ۲۰۲۶ میلادی هستیم و بعد از ۱۴ سال همچنان دغدغهها همینه!!!! تنها تفاوتش فقط همینه که مرغ ۶۷۰۰ تومنی شده یکو خُردهای!!! و از اون جالبتر من خودم دیگه بی حس شدم نسبت به این سختیها... این هم به جهنم که بی حس شدم! 4
starone312 387 ارسال شده در 5 مرداد من اصلا نمیتونم بگم به جهنم بابت این اتفاقات پوستمون کنده شده به جهنم چی چی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری