Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 15 تیر، 2015 کلا همه چی به جهنم این روزا... امیدوارم یه روز بیام اصلاحش کنم و بگم : "غصه هام به جهنم..." غصه هام به جهنم :hapydancsmil::hapydancsmil: من شادم و امیــدوار. این یک دنیا ارزش داره. 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 18 تیر، 2015 به جهنم از درد دندون عقل هیچی نمیتونم بخورم 3روزه سمت راست صورتم داغونه... 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 تیر، 2015 غصه هام به جهنم :hapydancsmil::hapydancsmil: من شادم و امیــدوار. این یک دنیا ارزش داره. این شد افرین به جهنم که یکم کساده باز رونق میگیره انشالله... 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 تیر، 2015 به جهنم از درد دندون و گلو از خواب بیدار شدم نمیتونم حتی آب بخورم...آااااای 1ساله وضعم اینه به جهنممممممم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 28 تیر، 2015 به حهنم که دلم یه چیزایی میخواد...نباید بخواد...وااالا:vahidrk: 6
Paroshat 6378 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 به جهنم همه ی بدی ها و غصه ها میخوام شاد باشم شاد شاد:hapydancsmil: 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 به جهنم فکر میکنن با شوخی همه چی درس میشه....دیگه ناراحت نیسی ازطرف...جنبه رفتار خوب ندارن به جهنم 5
Seren7 1125 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 امروز صب کلاس داشتم،خواب موندم دیر بیدار شدم.هیچی نخوردم سه سوت دربست گرفتم رفتم دانشگاه دیدم استاد نیومده کلاس تشکیل نشده!! یه خورده زوره بگم،اما خب،به جهننننننننننننم!!!!!!!!!!!!!!!!! 4
Seren7 1125 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 -جمشید خونس؟ ـنه جمشید آدمه!:ws28: -"به جهنم":whistles: -:w58: 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 2 روز پیش کارت گرافیکم سوخت امروزم تبلتم حورد زمین نابود شد دیگم پول ندارم بخرم ولی به جهنم زور داره خدایی به جهنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک این لایک داشت تکبیر اقا اصن یه وضعی ما تولید میکنیم زیر قیمت یارو از ترکیه وارد میکنه خیلی روی قیمت به درکککککککککککککککک 9
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 من نمیگم به جهنم ... مگه غرب زده ام؟ به فرهنگ سرخپوستا چیکار دارم ؟ اینا همه تهاجم فرهنگیه من تابع فرهنگ غرب نیستم چرا فرهنگ اسلامی نداشته باشیم جانم فدای آقام من میگم به دَ رَ ک... بیکارم ... به دَ رَ ک ...:zadan: میخوام برا دکترا بخونم ولی بازم امیدی ندارم به کار به دَ رَک ...:zadan: 3 نفر داریم با یه حقوق بازنشستگی زندگی میکنیم به دَ رررررررررَ ک... هیچ چیزی اینجا درست نیست هیچ چیزی قانونمند نیست اینجا هیچ ارزشی واسه انسان بودنت واسه زن بودنت واسه مرد بودنت واسه دانشجو بودنت واسه علایقت واسه حقوق اولیت تو زندگی قائل نیستن به دَررررررررررررررررررررررررررررررررررَکککککککککککککککککککککککککککک سلام دکتر اصن اعصاب نداریاااااااااا 8
ارسال های توصیه شده