Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ معدن تو دست و بالت اومد بگو قاچاقچی خود طراحا سوالارو ندارن این از کجا کش رفتی خدا داند من جای تو بودم یک کاسبی باهاش را مینداختم:vahidrk:پول هدر ده:vahidrk: بچهای برق یه نیگا بندازین ببینید واسه سالای پیش نباشه مشکوکه یه نمه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا چی میدن؟ ساندیس:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ معدن تو دست و بالت اومد بگو قاچاقچی خود طراحا سوالارو ندارن این از کجا کش رفتی خدا داند من جای تو بودم یک کاسبی باهاش را مینداختم:vahidrk:پول هدر ده:vahidrk:بچهای برق یه نیگا بندازین ببینید واسه سالای پیش نباشه مشکوکه یه نمه؟؟ باشه ما در ره افزایش بار علمی انجمن پولی اتخاذ نمینُماییم(قلعه حیوانات-خطبه74) تو مث که هنوز به قدرت برو بچز مکانیک پی نبردیا اینو ببین: [h=3]دفترچه سوالات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک 1391[/h]24 ساعت بعد از آزمون اومد بیرون 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ساندیس:vahidrk: حالا چرا دارید به برقی ها میدید؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ حالا چرا دارید به برقی ها میدید؟ به همان خطبه رجوع شود باور کن یه دونشونم کنکور ندادهاز صبح اومدیم اینجا فقط اسپم لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ جواب سوالای ریاضی برق (توسط مهندس کریمی): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ جواب سوالای ریاضی برق (توسط مهندس کریمی): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی جالبه که هنوز جواب مکانیک رو ندادهاز بس سخت بوده هنوز طرفش نرفته 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من زود از جلسه اومدم بیرون اصلا انتظار نداشتم اینطوری باشه همه سوالا رو جواب دادم الکترونیکش خوب بود فکر می کردم سخت ترین مبحث الک باشه اما انگاری برعکس بود! 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سوالات رو دیدم به نظرم کنترل و الکترونیک راحت بودن ولی سوالات مدار و ریاضی خیلی سخت بودن 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سوالات رو دیدم به نظرم کنترل و الکترونیک راحت بودن ولی سوالات مدار و ریاضی خیلی سخت بودن این الان جوک بود دیگه؟ کنترلش راحت بود؟ مطمعنی سوالای 91 رو دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این الان جوک بود دیگه؟ کنترلش راحت بود؟ مطمعنی سوالای 91 رو دیدی؟ بله خب از نظر من آسون بود شاید بخاطر اینکه درس کنترل برام از بقیه درسا راحتتره. تنها باری که کنکور دادم 4سال پیش نخونده 48 زدم در حالیکه 2تا درس مدار و تجزیه منفی شدید زدم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حس میکنم توزیع سوالات روی مباحث درسا با سال های قبل خیلی فرق داشت از برخی مباحث بیش از حد معمول سوال بود و از برخی مباحث مهم اصلا سوال نبود ........ لینک به دیدگاه
mtransformers 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام آفرین دست به کجیت خوبه:gnugghender: اما داشی همش نیس که پس بقیه درسا کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حالا دیدی ی کارو نتونستی کامل انجام بدین حالا باز بگو مکانیک باز بگو مکانیک اینا همش شوخی بود فقط ممباب خنده هههههههه یا علی 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ این هم پاسخ تشریحی کلیه سوالات کنکور ارشد 91 برق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منابع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
musti67 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ زبان ماله 89 هستش نه 90 با اسم 90 دارین 89 رو میزارین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ زبان ماله 89 هستش نه 90 با اسم 90 دارین 89 رو میزارین دوست عزیز، آزمون ارشد اینطوریه که مثلاً آزمون بهمن ماه سال 89 رو میگن آزمون 90 واسه همین تاریخ روی برگه زده شده 89/11/28 کنکوری که امسال داده شد کنکور سال 91 بود که می تونین از لینک زیر دانلودش کنین: http://www.noandishaan.com/forums/thread80232.html 3 لینک به دیدگاه
reza253 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ are.yekiye.manam koli taajob kardam لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ پسورد کلیه فایل ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: الکترونیک باز دانلود مستقیم سوالات ارشد برق سال 85 حجم: 1.69 مگابایت 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 2.68 مگابایت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده