Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 معدن تو دست و بالت اومد بگو قاچاقچی خود طراحا سوالارو ندارن این از کجا کش رفتی خدا داند من جای تو بودم یک کاسبی باهاش را مینداختم:vahidrk:پول هدر ده:vahidrk: بچهای برق یه نیگا بندازین ببینید واسه سالای پیش نباشه مشکوکه یه نمه؟؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 معدن تو دست و بالت اومد بگو قاچاقچی خود طراحا سوالارو ندارن این از کجا کش رفتی خدا داند من جای تو بودم یک کاسبی باهاش را مینداختم:vahidrk:پول هدر ده:vahidrk:بچهای برق یه نیگا بندازین ببینید واسه سالای پیش نباشه مشکوکه یه نمه؟؟ باشه ما در ره افزایش بار علمی انجمن پولی اتخاذ نمینُماییم(قلعه حیوانات-خطبه74) تو مث که هنوز به قدرت برو بچز مکانیک پی نبردیا اینو ببین: [h=3]دفترچه سوالات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک 1391[/h]24 ساعت بعد از آزمون اومد بیرون 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 حالا چرا دارید به برقی ها میدید؟ به همان خطبه رجوع شود باور کن یه دونشونم کنکور ندادهاز صبح اومدیم اینجا فقط اسپم
m.sarmast 1494 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 جواب سوالای ریاضی برق (توسط مهندس کریمی): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 جواب سوالای ریاضی برق (توسط مهندس کریمی): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی جالبه که هنوز جواب مکانیک رو ندادهاز بس سخت بوده هنوز طرفش نرفته 2
کهربا 18089 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 من زود از جلسه اومدم بیرون اصلا انتظار نداشتم اینطوری باشه همه سوالا رو جواب دادم الکترونیکش خوب بود فکر می کردم سخت ترین مبحث الک باشه اما انگاری برعکس بود! 3
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 سوالات رو دیدم به نظرم کنترل و الکترونیک راحت بودن ولی سوالات مدار و ریاضی خیلی سخت بودن 3
arian ariaey 1755 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 سوالات رو دیدم به نظرم کنترل و الکترونیک راحت بودن ولی سوالات مدار و ریاضی خیلی سخت بودن این الان جوک بود دیگه؟ کنترلش راحت بود؟ مطمعنی سوالای 91 رو دیدی؟ 2
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 این الان جوک بود دیگه؟ کنترلش راحت بود؟ مطمعنی سوالای 91 رو دیدی؟ بله خب از نظر من آسون بود شاید بخاطر اینکه درس کنترل برام از بقیه درسا راحتتره. تنها باری که کنکور دادم 4سال پیش نخونده 48 زدم در حالیکه 2تا درس مدار و تجزیه منفی شدید زدم 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 حس میکنم توزیع سوالات روی مباحث درسا با سال های قبل خیلی فرق داشت از برخی مباحث بیش از حد معمول سوال بود و از برخی مباحث مهم اصلا سوال نبود ........
mtransformers 11 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام آفرین دست به کجیت خوبه:gnugghender: اما داشی همش نیس که پس بقیه درسا کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حالا دیدی ی کارو نتونستی کامل انجام بدین حالا باز بگو مکانیک باز بگو مکانیک اینا همش شوخی بود فقط ممباب خنده هههههههه یا علی 1
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 این هم پاسخ تشریحی کلیه سوالات کنکور ارشد 91 برق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منابع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 زبان ماله 89 هستش نه 90 با اسم 90 دارین 89 رو میزارین دوست عزیز، آزمون ارشد اینطوریه که مثلاً آزمون بهمن ماه سال 89 رو میگن آزمون 90 واسه همین تاریخ روی برگه زده شده 89/11/28 کنکوری که امسال داده شد کنکور سال 91 بود که می تونین از لینک زیر دانلودش کنین: http://www.noandishaan.com/forums/thread80232.html 3
Secret: 2286 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 پسورد کلیه فایل ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: الکترونیک باز دانلود مستقیم سوالات ارشد برق سال 85 حجم: 1.69 مگابایت 3
Secret: 2286 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 2.68 مگابایت 3
ارسال های توصیه شده