setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ من با گوگل کروم کار میکنم، که روش نصب نمیشه .. چند سال پیشم همین مشکلو داشتم که نصب نمیشد. اما امسال واسه موزیلا نصب شد.بازهم به خاطر مشکلاتی که در نوشتار داره، دراستفاده از انجمن البته، زیاد ازش استفاده نمیکنم. فقط برای سایت های دیگه.. اینترنت اکسپلوره هم اصلا استفاده ندارم ،اما امتحان کردم، نشد..چون سرعت باز کردن صفحات به شدت پائینه یه سوال ، حالا اگر نصب باشه و کاری باهاش انجام ندیم، تاثیر داره؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ من با گوگل کروم کار میکنم، که روش نصب نمیشه ..چند سال پیشم همین مشکلو داشتم که نصب نمیشد. اما امسال واسه موزیلا نصب شد.بازهم به خاطر مشکلاتی که در نوشتار داره، دراستفاده از انجمن البته، زیاد ازش استفاده نمیکنم. فقط برای سایت های دیگه.. اینترنت اکسپلوره هم اصلا استفاده ندارم ،اما امتحان کردم، نشد..چون سرعت باز کردن صفحات به شدت پائینه یه سوال ، حالا اگر نصب باشه و کاری باهاش انجام ندیم، تاثیر داره؟ مشکلات تو نوشتار؟ یعنی چی مشکلات تو نوشتار داره؟ مهم نصب بودن روی مرورگر هستش کار خاصی نیاز نیست انجام بدین. البته کار خاص هم خیلی زیاد نداره. چندتا لینکه واسه دسترسی به قسمتای مختلف دیگه 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ واسه کروم نصب نمیشه.. ممد کاری کن واسه کروم هم کار کنه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ واسه کروم نصب نمیشه.. ممد کاری کن واسه کروم هم کار کنه سیستم خود الکسائه دیگه. دست من نیست 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سیستم خود الکسائه دیگه. دست من نیست نمیشه یه بار دیگه بسازی تولبارو ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ نمیشه یه بار دیگه بسازی تولبارو ؟؟؟ خب همینم قابلیت ویرایش و آپدیت داره به خاطر گوگل کروم میگی؟ جدید ساخته بشه کروم هم هست؟ 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ خب همینم قابلیت ویرایش و آپدیت داره به خاطر گوگل کروم میگی؟ جدید ساخته بشه کروم هم هست؟ من پیشنهاد میکنم اینو کلا Delete کن یکی از نو بساز. کلا چند وقت یه بار یه آپدیت کنی تولبارو بد نیست. تنوع ایجاد میشه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ من پیشنهاد میکنم اینو کلا Delete کن یکی از نو بساز.کلا چند وقت یه بار یه آپدیت کنی تولبارو بد نیست. تنوع ایجاد میشه خب تغییری مدنظرت هست بگو. چه کاریه وقتی میشه آپدیت کرد پاک کنم دوباره بسازم 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ خب تغییری مدنظرت هست بگو. چه کاریه وقتی میشه آپدیت کرد پاک کنم دوباره بسازم خب شاید یه فرجی شد تازشو ساختی رو کروم هم نصب شد. آخه موزیلا هم شد مرورگر ؟؟؟؟ تغییر خاصی که نه. راستش این تولبار اصلا نصب نشده رو سیستمم که ببینم چی داره چی نداره 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ خب شاید یه فرجی شد تازشو ساختی رو کروم هم نصب شد. آخه موزیلا هم شد مرورگر ؟؟؟؟ تغییر خاصی که نه. راستش این تولبار اصلا نصب نشده رو سیستمم که ببینم چی داره چی نداره من حالا گفتم میدونی یا پیشنهادی داری که میگی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده