Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 مهر، 2012 نظرسنجی واسه چی جگر!میخوای تو نظرسنجی اسم افرادو بذاریم همه نظر بدن هرکی رای بیشتری آورد حق داره بیاد و از این قبیل موارد!!!!! اصلا هشدارهای منو جدی نمیگیری تو هرکی میاد تا 16 تیر باید ثبت نام کنه دیگههمون موقع لیست اسامی رو اعلام میکنیم مرسی غلط کردم اصن 3
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 اصلا هشدارهای منو جدی نمیگیری تو مرسی غلط کردم اصن به علت اسپم زیاد شما از شرکت در این برنامه محرومی فروغ گریه نکن 3
Neutron 60966 ارسال شده در 1 مهر، 2012 کاش نظر سنجی بود میفهمیدیم کیا میان تا اخرش... فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 مهر، 2012 فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ خدا شانس بده کاش ما هم دختر بودیم 1
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ شما از همین الآن خوذتو مدیر ارشدِ محروم بدون 2
Neutron 60966 ارسال شده در 1 مهر، 2012 بذار جیمی جون خدا شانس بده کاش ما هم دختر بودیم شما از همین الآن خوذتو مدیر ارشدِ محروم بدون جیمی فروغ اوکی دادبذا ببینم بلدی یا نه عکس العملارو خب بذارید برم گل اقبالمو بیارم الان میگم میذارم یا نمیذارم 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 2 مهر، 2012 منم احتمالا بتونم بیام .... :hapydancsmil: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... (البته شاید احتمالش باشه اگه خدا بخواد بتونم بیام .... اصرار کنین شاید احتمالش بره بالا ) 7
کهربا 18089 ارسال شده در 2 مهر، 2012 اینهمه منتظر یه فرصت برای تفریح بودم همین که پیش اومد مربی اومه میگه مسابقه داریم 6
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 4 مهر، 2012 دوستان توجه کنید شنبه 17 تیر ماه (یه روز اضافه کردیم) آخرین مهلت ثبت نام هست و حداقل ظرفیت هم 25 نفره و در صورتی که به حدنصاب نرسه تور کنسل خواهد شد پس اگه میایید عجله کنید 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مهر، 2012 سلام علیکم... ما طبق معمول زنگوله رو انداختیم گردن گربه همکاری کنید تا کنسل نشه به امید دیدار همگی (هرچند که پیاده روی طولانی و رفت و آمدش برام سخته ولی دوست دارم کنارتون باشیم) اطلاع رسانی کنید که تا حالا چند نفر ثبت نام کردن؟ 6
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2012 منم احتمالا بتونم بیام .... :hapydancsmil:هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... (البته شاید احتمالش باشه اگه خدا بخواد بتونم بیام .... اصرار کنین شاید احتمالش بره بالا ) خیلی هم خووووب ایشاا.. که احتمالت به 100% تبدیل بشه کلی اصرار از طرف من امیدوارم بتونی بیای سپید جان اینهمه منتظر یه فرصت برای تفریح بودم همین که پیش اومد مربی اومه میگه مسابقه داریم ای بابا پس کی با من بیاد بریم با گشت ارشادیا دوست بشیم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این شکلک یعنی میای عزیزم؟ سلام علیکم...ما طبق معمول زنگوله رو انداختیم گردن گربه همکاری کنید تا کنسل نشه به امید دیدار همگی (هرچند که پیاده روی طولانی و رفت و آمدش برام سخته ولی دوست دارم کنارتون باشیم) اطلاع رسانی کنید که تا حالا چند نفر ثبت نام کردن؟ سلام علیکم آقای حمید همیشه پایه سفر و گردش تا اینجا 5 نفر برای ثبتنام اقدام کردن3 نفر قطعی شدن و تعداد زیادی فقط گفتن میان 7
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 مهر، 2012 ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد حتما میام خیلی جای قشنگیه البته اگه عین تنگه اذیتمون نکنن خوش میگذره جای دیدنییه رو منم حساب کنید تا شنبه حتما پولو میریزم 7
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 مهر، 2012 دمپایی هم یادت رفت بگی انوش بزار تو لیستت ورق و تخته هرکی داره بیارهمن یه دست میارم ولی کمه انوش زیر اندازو محمدرضا میاره الان این توره ؟؟؟مجوز داریم اگه خدا بخواد برادران رامون میدن؟؟؟؟ منظره رو خدایی ببینین آدم چِل میشه اصلا...:cry2: 8
*mini* 37778 ارسال شده در 4 مهر، 2012 منم احتمال قوی تا جمعه شنبه پول رو واریز میکنم اوومدم یه دست ورق هم من میارم 5
ارسال های توصیه شده