میلاد 24047 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2012 گفتم که دادیم.به pesare irani نگفتی هر روز میای اینجا میگی سوالا مورد داره منم هی میگم بگو کدوم مورد داره هیچ کدوم رو نمیگیا...کم کم دارم به یه نتایجی میرسم دربارت 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 15 مهر، 2012 نگفتی هر روز میای اینجا میگی سوالا مورد داره منم هی میگم بگو کدوم مورد داره هیچ کدوم رو نمیگیا...کم کم دارم به یه نتایجی میرسم دربارت نگفتم سوالا مورد داره.گفتم اون عکسه مورد داره چه نتایجی؟؟ راستی امشب باید جواب ها رو بدیم؟من منظورم منابع سوالات خودمون بود که دادم به روح 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 مهر، 2012 من نمیدونم چی به چیه اما تکذیب میکنم من سوال ها رو هنوز نفروختم فقط پیش فروش کردم 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2012 نگفتم سوالا مورد داره. آره نگفتی ببخشید که فکرکردم گفتی داورای عزیز........... 1 نگاه به سوالات مینداختین ببینید واقعا اطلاعات عمومین؟!!!!!!!!!! بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 15 مهر، 2012 آره نگفتی ببخشید که فکرکردم گفتی اءءءءءء.اینا کجا بود؟!!!!!!! اینا جعلیه 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 مهر، 2012 :mrsbeasley:میلاد همه منبع دادن؟چیزی از سوالات حذف نشد؟اون عکسه چی؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2012 :mrsbeasley:میلاد همه منبع دادن؟چیزی از سوالات حذف نشد؟اون عکسه چی؟ شهر در امن و امان است اسوده بخواب 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 :mrsbeasley:میلاد همه منبع دادن؟چیزی از سوالات حذف نشد؟اون عکسه چی؟ تو به بقیه چی کار داری؟ سرت به کار خودت باشه منابع شما هم حالا انگار خیلی خوب بوده یکیش یه وبلاگ بود که نوشته بود آیا میدانستید فلان فلان بعد جوابشو جلوش یه کلمه نوشته...هیچ اطلاعات دیگه ای هم درباره موضوع نداره گفتم اولش این چیزا منبع حساب نمیشه اون یکی هم که منبعش ربطی به سوال نداره...بخوای ربطش بدی باید وارد مسائل زیست شناسی تخصصی و آناتومی بدن شیم حالا فعلا اشکال نداره تا بعد بیبینیم چی میشه 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 19 مهر، 2012 تو به بقیه چی کار داری؟ سرت به کار خودت باشه منابع شما هم حالا انگار خیلی خوب بوده یکیش یه وبلاگ بود که نوشته بود آیا میدانستید فلان فلان بعد جوابشو جلوش یه کلمه نوشته...هیچ اطلاعات دیگه ای هم درباره موضوع نداره گفتم اولش این چیزا منبع حساب نمیشه اون یکی هم که منبعش ربطی به سوال نداره...بخوای ربطش بدی باید وارد مسائل زیست شناسی تخصصی و آناتومی بدن شیم حالا فعلا اشکال نداره تا بعد بیبینیم چی میشه اء میلاد منابع ما خیلی هم خوفه بعد هم اشکال نداره باشه؟ آفرین میلاد چه پسر خوبیه!چه مهربونه!!!!!!!چه پری چه دمی 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2012 دقیقا تا چه روزی وقت داریم جواب سوالا بدیم تا اخر 3 شنبه 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 20 مهر، 2012 زود تر بده خوب خوب هنوز که از روح جوابارو نخریدم که بیاد ببینیم به توافق میرسیم یا نه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 مهر، 2012 خوب هنوز که از روح جوابارو نخریدم که بیاد ببینیم به توافق میرسیم یا نه تو دست به جیب شی به توافق میرسیم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 مهر، 2012 ارزون حساب کن مشتری بشیم قیمت ها ثابت و بدون چونه هستش و غیر قابل تغییر:vahidrk: 2
ارسال های توصیه شده