شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ منم از همین تریبون اعلام میکنم وقت دارین ادامه بدین بچه ها :w14: :hapydancsmil: ممنون سارا جون.....خیلی گُلی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ گروه مای نینگ اینجینیرینگز که انصراف دادند سوالاشونم حذف میشه؟ اگه آره سوالاشون کدوما بود؟ اگر جز ان 3 تا سوالای جواب نداده من باشه که عالیه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ گروه مای نینگ اینجینیرینگز که انصراف دادند سوالاشونم حذف میشه؟اگه آره سوالاشون کدوما بود؟ اگر جز ان 3 تا سوالای جواب نداده من باشه که عالیه تو باید همه سؤالا رو جواب بدی......بچه زرنگیا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ تو باید همه سؤالا رو جواب بدی......بچه زرنگیا :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ چیه؟ میبینم که شدی رقیبم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ گروه مای نینگ اینجینیرینگز که انصراف دادند سوالاشونم حذف میشه؟اگه آره سوالاشون کدوما بود؟ اگر جز ان 3 تا سوالای جواب نداده من باشه که عالیه نه دیگه...چرا حذف شه؟ 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ نه دیگه...چرا حذف شه؟ خودشون شرکت نکردن چرا باید سوالاشون باشه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خودشون شرکت نکردن چرا باید سوالاشون باشه اومدیمو سوالاشون تو اونایی بود که جواب دادی... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اومدیمو سوالاشون تو اونایی بود که جواب دادی... ما تابع قوانینیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خودشون شرکت نکردن چرا باید سوالاشون باشه شرکت کردند...فقط وقت ندارند ادامشو بیان.... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ شرکت کردند...فقط وقت ندارند ادامشو بیان.... باوشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ امشب اخرین فرصته هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ از این دیشبیا که میگفتن وقت بدید فقط 1 نفر فرستادا 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ از این دیشبیا که میگفتن وقت بدید فقط 1 نفر فرستادا با عرض شرمندگی گروه ما رو حذف کنید پوریا به دلایلی فعلا نیست 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ خوب خسته نباشید این گروه ها جواب فرستادند : تیم دهم: مرگ ،اعضا: Mohammad.A و ...Urbanist... : تیم نهم: مرداب سبز ،اعضا: هادی ناصح و - Nahal - : تیم سیزدهم: Professional ،اعضا: دختر باران و reza.eng : تیم سوم: Roaring Waves ،اعضا: Fo.Roo.GH و shadmehrbaz تیم چهاردهم: ،اعضا: mission.impossible و Creative City تیم هشتم: p A&M q ،اعضا: p mehdi q و azadeh_arch _eng تیم چهارم: prowling brain ،اعضا: mamad kh و .FatiMa : به زودی یه تاپیک میزنم جواب های درست رو توش میزاریم که به یه جواد واحد برسیم برای هر سوال ... بعدش نتیجه ها رو میگیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده