seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اولا که اسپانیا به ایتالیای مشنگ نمیبازهدوما اگرم یه زمانی باختی چیزای که شرط بندی کردی ندی خیلی ... خودم از حولقومت میکشم بیرن میدم به داداشم مرسی آبجیه گلم... Pantalasa دیدی چجوری از حلقومت میکشم بیرون... آبجی دارم مث شیررررررر... 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اعتماد به نفس خودم که چیزی بلد نیستم... این همه اعتماد به نفس به خاطر هم تیمیمه... 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 مرسی آبجیه گلم... Pantalasa دیدی چجوری از حلقومت میکشم بیرون... آبجی دارم مث شیررررررر... خدا واسه هم نگهتون داره!!!!!!1111 آبجی جیغ جیغو واسه خودت دوره زمونه ای شده هاااااااااااا، حتی تو محیط مجازیشم باید آشنا داشته باشی 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آدم هرکی که از کنارش رد میشه که نمیگه آبجی فقط من آبجیتم افتاد اسپانیا:ws48: 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آدم هرکی که از کنارش رد میشه که نمیگه آبجیفقط من آبجیتم افتاد اسپانیا:ws48: الآن با کیییییییی؟؟؟؟
.Yaprak 15748 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 خدا واسه هم نگهتون داره!!!!!!1111آبجی جیغ جیغو واسه خودت دوره زمونه ای شده هاااااااااااا، حتی تو محیط مجازیشم باید آشنا داشته باشی :vahidrk:به من میگی جیغ جیغو 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آدم هرکی که از کنارش رد میشه که نمیگه آبجیفقط من آبجیتم افتاد اسپانیا:ws48: افتاد آبجی... ولی فقط ایتالیااااااااااااااااااااااااا 2
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اسپانیا قهرمانه :vahidrk: تو که کلا ثابت کردی پیش گوی خوبی نیستی!اول گفتی انگلیس ایتالیا رو میزنه!که له شد!بهدش ته دلت با آلمان بود که اونم له شد!حالام نیت کردی اسپانیا له بشه!:gnugghender: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 تو که کلا ثابت کردی پیش گوی خوبی نیستی!اول گفتی انگلیس ایتالیا رو میزنه!که له شد!بهدش ته دلت با آلمان بود که اونم له شد!حالام نیت کردی اسپانیا له بشه!:gnugghender: ایتالیا نه من رو که همه رو جلوی المان غافلگیر کرد! کمتر کسی فک میکرد بتونه المان رو اینجوری اچمز کنه! انگلیس هم ته دلم میگفت ایتالیا میبره هاااا ولی میخواستم یه شانس به انگلیس بدم :lol: اگه اسپانیا برد چی؟! 2
Creative City 1017 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ایتالیا میتونه اسپانیا رو ببره شک نکنید ایتالیا میبره سر اسن شرط همه امتیازامو میدم بیا وسط 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ایتالیا نه من رو که همه رو جلوی المان غافلگیر کرد! کمتر کسی فک میکرد بتونه المان رو اینجوری اچمز کنه! انگلیس هم ته دلم میگفت ایتالیا میبره هاااا ولی میخواستم یه شانس به انگلیس بدم :lol: اگه اسپانیا برد چی؟! اگه اسپانیا برد همه امتیازایه من مال تو اگه ایتالیا برد همه امتیازایه تو ماله من قبوله؟:gnugghender: 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اگه اسپانیا برد همه امتیازایه من مال تو اگه ایتالیا برد همه امتیازایه تو ماله منقبوله؟:gnugghender: من الان هلاک شدم از این همه تعادل و انصاف! اگه ایتالیا برد 500 تا از امتیازهای من مال تو اگه اسپانیا برد تا یه هفته روزی یه تاپیک تخصصی بزن قبول؟ 1
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اگه اسپانیا برد همه امتیازایه من مال تو اگه ایتالیا برد همه امتیازایه تو ماله منقبوله؟:gnugghender: ضرر نکنی 1وقت!!!!!! من نگرانم سرت کلاه بره 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ایتالیا میتونه اسپانیا رو ببره شک نکنید ایتالیا میبره سر اسن شرط همه امتیازامو میدم بیا وسط من من:mrsbeasley:
ارسال های توصیه شده