seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اهای مهدی حواست باشه تو 1000 تا از امتیاز هاتو شرط بستی 200 تا هم برا این تاپیکه یعنی الان فقط 270 تا امتیاز داری حواسم هست داداش... فردا بچه هاتون امتحان بررسی 2 دارن؟بچه های کارشناسی؟ لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ به به ببین کی اومده حالا صبر کن ببینیم به جز 200 تا که سهم این تاپیکه چند تا برات میمونه بعد شرکتت میدم فکر کنم یه 150 تایی برات بمونه با امتیاز های دیشب داری دولاپهنا حساب میکنیا!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ حواسم هست داداش... فردا بچه هاتون امتحان بررسی 2 دارن؟بچه های کارشناسی؟ خبر ندارم م م م ما رو چه به کارشناسی ی ی ی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ داری دولاپهنا حساب میکنیا!!!!! بابا حالا صبررررررررر کن ن ن ن ن ن تا پس فردا شب ببینیم امتیاز هات چقد میشه نگاه کن الان 219 تا امتیاز داری 200 تا اینجا رزرو میمونه که اگرررررر ایتالیا باخت ت ت کم بشه برات 19 امتیاز داری + امتیاز تاپیک دیشب ببین چقد میشه ok ????? لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خبر ندارم م م م ما رو چه به کارشناسی ی ی ی آخه یه خبر داغ داشتم... ولی نمیگم... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آخه آبجی من دلم نمی یاد از تو چیزی ببرم... یه چیز خودت بگو که فردا باختی بگم خودش تعیین کرد... من دلم میاد از تو ببرم بوگوووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من دلم میاد از تو ببرم بوگوووووووووووو میتزسی ببازی نمیگی... بگوووووووو نترس... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ میتزسی ببازی نمیگی... بگوووووووو نترس... منو ترس یک ماه پروف خصوصی قوفول میشه 1000تا امتیازت مال من یک شارژ5000هزار تومنی هم فراموش نشه هر وقتم بهت گفتم باید بیای انجمن قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منو ترسیک ماه پروف خصوصی قوفول میشه 1000تا امتیازت مال من یک شارژ5000هزار تومنی هم فراموش نشه هر وقتم بهت گفتم باید بیای انجمن قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: آبجی هزارتا امتیازو که با آتروس بستم... ولی بقیه رو هستم...:gnugghender: امید جون اسمارو بنویس... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آبجی هزارتا امتیازو که با آتروس بستم... ولی بقیه رو هستم...:gnugghender: امید جون اسمارو بنویس... جای هزار تا امتیاز باید یه چیزی بدی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آبجی هزارتا امتیازو که با آتروس بستم... ولی بقیه رو هستم...:gnugghender: امید جون اسمارو بنویس... چرگر طرفدار کدوم تیمی؟ حتما اسپانیا دیگههههههههههه؟!! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چرگر طرفدار کدوم تیمی؟حتما اسپانیا دیگههههههههههه؟!! نه ایتالیای مشنگ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نه ایتالیای مشنگ باخته بد جوووووووووووور!!!! دلم سوخت! تا دیر نشده 1کاری بکن! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ باخته بد جوووووووووووور!!!!دلم سوخت! تا دیر نشده 1کاری بکن! متاسفانه دیگه دیر شده قراره موارد بالا هم بهم بده 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ باخته بد جوووووووووووور!!!!دلم سوخت! تا دیر نشده 1کاری بکن! آخه سیدو باخت...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ متاسفانه دیگه دیر شده قراره موارد بالا هم بهم بده جک قشنگی بود... 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ متاسفانه دیگه دیر شده قراره موارد بالا هم بهم بده هرچی گرفتی 50_50:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ جای هزار تا امتیاز باید یه چیزی بدی جاش که من نباید چیزی بدم...:vahidrk: تو باید یه چیزی بدی... لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ جک قشنگی بود... سنگین باش سید سنگین باش جواب ندادی جا هزار تا امتیاز چی میدی 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ هرچی گرفتی 50_50:guntootsmiley2: کی گفته انوقت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده