Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ طرفدار ایتالیا hamid_shahrsaz سر 2000 امتیاز یا بستنی یا کارت شارژ حاظره شرط ببنده چرگر سر 1000 امتیاز شرط ببنده Hossein.B سر 3000 امتیاز شرط میبنده از طرفداران اسپانیا کی پایه اس؟؟ (اسم ها کم کم اضافه میشود اعلام امادگی کنید) فعلا با همین 3 تا میبندم سر اسپانیاقهرمانه سر جمع 6000 تا گذاشتیم وسطکی جیگر داره سر بستن پروفش و پیلم خصوصی هاش به مدت 1 ماه یه پیشنهاد سقف بزارین مثلا بیشتر از 10000 تا دیگه نباشه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فعلا با همین 3 تا میبندم سر اسپانیاقهرمانه سر جمع 6000 تا گذاشتیم وسطکی جیگر داره سر بستن پروفش و پیلم خصوصی هاش به مدت 1 ماه یه پیشنهاد سقف بزارین مثلا بیشتر از 10000 تا دیگه نباشه ما به سقف اعتقاد دارم اما مایه دار ها سقف رو دور میزننند اسم های صفحه اول ابدیت شد برید صفحه اول رو بخونید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ تایپیکش پسرونست یا مختلطه؟ به به ببین کی اومده بیا مختلطه اگر فوتبال دوست داری 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ به به ببین کی اومده بیا مختلطه اگر فوتبال دوست داری اوکی مرسی! ولی من میگم اسپانیا قهرمانه!!!!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اوکی مرسی! ولی من میگم اسپانیا قهرمانه!!!!! طرفدار اسپانیا هستی پاشو برو تاااااااااااااااااااااا 1 شنبه چند تا پست بده امتیازت بشه 200 تا بتونی شرکت کنی اگر طرفدار ایتالیا بودی به حساب خودم شرکتت میدادم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ طرفدار اسپانیا هستی پاشو برو تاااااااااااااااااااااا 1 شنبه چند تا پست بده امتیازت بشه 200 تا بتونی شرکت کنی اگر طرفدار ایتالیا بودی به حساب خودم شرکتت میدادم من شرط بندی نمیکنم ولی از جایزه با آغوش باز استقبال میفرمایم. دیکته تو بخورم!!!!!!!!!!! حاظر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من شرط بندی نمیکنم ولی از جایزه با آغوش باز استقبال میفرمایم.دیکته تو بخورم!!!!!!!!!!! حاظر فرقی نداره تو دهات ما این طوری مینویسند حاظررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فرقی نداره تو دهات ما این طوری مینویسند حاظررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر بابام جان 1کلمه بگو حواسم نبود چرا همه چیو میبری زیر سوااااااااااااااال؟؟!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بابام جان 1کلمه بگو حواسم نبود چرا همه چیو میبری زیر سوااااااااااااااال؟؟!!!!!!!!!!! حواسم که نبود اما هنوز فکر میکنم اینم درسته 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حواسم که نبود اما هنوز فکر میکنم اینم درسته ناراحت نباش خودم معلمت میشم :167: یادت میدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فعلا با همین 3 تا میبندم سر اسپانیاقهرمانه سر جمع 6000 تا گذاشتیم وسطکی جیگر داره سر بستن پروفش و پیلم خصوصی هاش به مدت 1 ماه یه پیشنهاد سقف بزارین مثلا بیشتر از 10000 تا دیگه نباشه آقا به مدت یه ماه ببندیم... اگه دوس داشتی سر چیز دیگه هم میبندیم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آقا به مدت یه ماه ببندیم... اگه دوس داشتی سر چیز دیگه هم میبندیم... یک ماه میخوای پیام خصوصی و پروفایلت رو ببندی ا اسمت ثبت شدددددددددددددددددد:hapydancsmil: ای ملت صفحه اول رو بخونید 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یک ماه میخوای پیام خصوصی و پروفایلت رو ببندی ا اسمت ثبت شدددددددددددددددددد:hapydancsmil: ای ملت صفحه اول رو بخونید من که قرار نیست ببازم... واسه همین نگرون نیستم... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ واسه چی تعجب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ واسه چی تعجب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ واسه چی تعجب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! هیچی ولش کن بنده خدا هنگه پاشو برو تو تاپیک مسابقه یکی دنبال همگروهی میگرده 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ هیچی ولش کن بنده خدا هنگه پاشو برو تو تاپیک مسابقه یکی دنبال همگروهی میگرده گنگ... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فعلا با همین 3 تا میبندم سر اسپانیاقهرمانه سر جمع 6000 تا گذاشتیم وسطکی جیگر داره سر بستن پروفش و پیلم خصوصی هاش به مدت 1 ماه یه پیشنهاد سقف بزارین مثلا بیشتر از 10000 تا دیگه نباشه من تا یه سالشم میبندم:gnugghender:حالا کی جیگر داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده