Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ حالم از فوتبال اسپانیا بهم میخوره...لعنت به این فوتبال کثیف:icon_razz: :there: درک میکنم حرصت رو از این تیم شگفتی ساز!! برو یه لیوان اب بخور 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ آره تورو خدا که بریم بخوابیم شوما تو این تاپیک میتونین بقیه حرفاتونو ادامه بدین http://www.noandishaan.com/forums/thread17653.html لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :there: درک میکنم حرصت رو از این تیم شگفتی ساز!! برو یه لیوان اب بخور :ws28::ws28: اي ول حرصش گرفته مورچه ...:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ حالم از فوتبال اسپانیا بهم میخوره...لعنت به این فوتبال کثیف:icon_razz: اینم حرفیه بالاخره 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ما ظاهرو میبینیم باطن و کاری نداریم آبجی 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ما ظاهرو میبینیم باطن و کاری نداریم آبجی كوچولوتيم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :there: درک میکنم حرصت رو از این تیم شگفتی ساز!! برو یه لیوان اب بخور تبریک میگم به این شانسی که همیشه همراتونه...ایران بود 6 تا به این ایتالیا داغون میزد...:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم به این شانسی که همیشه همراتونه...ایران بود 6 تا به این ایتالیا داغون میزد...:icon_razz: حسين تو كه قرار بود اين دور ورا پيدات نشه پس چي شد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: اي ول حرصش گرفته مورچه ...:ws3::ws3: نخند:icon_razz:...ابر باد مه خورشید فلک در کار بودن تا اسپانیا بشه قهرمان.... 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ نخند:icon_razz:...ابر باد مه خورشید فلک در کار بودن تا اسپانیا بشه قهرمان.... صد در صد موافقتم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اهای این شهر سازه کجاست من میخوام شرطی که باختم رو بدم بدو بدو بیا اینجا شرط ام رو بدم :boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اتروس جان عزیزم جیگر بابا کوفتت بشه 6000 هزار امتیاز 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تاپیک رکورد زد 53 صفحه هه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ قهرمانی حق اسپانیا بود و بس باز هم خوشحالم چون تیمم قهرمان شد ولی پیش بینیم نگرفت. خیلی بدشانس بود ایتالیا. تعویض اجباری. مصدوم شدن موتا و 10 نفره شدنش نه ایتالیا اون ایتالیای بازی های قبلی بود و نه اسپانیا. بازی قشنگی بود 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یادم باشه از این به بعد هیچ مسابقه ای رو پیش بینی نکنم از 4 تا بازی که پیش بینی کردم فقط یکیش درست بود 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خیلی رو داری... یه کارت شارژ... 2000 هزار امتیاز از تو به جاش یه شارژ 2000 تومنی از من... این دو تایی که گفتم به ذهنم میرسه... قبول؟؟ اگه خواستی اضافه کن... ای روح کچل این توافق بین من و مهدی بود چرا فقط دومی ثبت کردی :banel_smiley_4: پس کارت شارژ 5000تومنی من کو یعنی مهدی به تو میگن یه داداش خوب:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ چقد امتیاز از دست دادم واقعا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ای روح کچل این توافق بین من و مهدی بود چرا فقط دومی ثبت کردی :banel_smiley_4:پس کارت شارژ 5000تومنی من کو یعنی مهدی به تو میگن یه داداش خوب:icon_razz: به خدا اگه صفحه هارو بخونی میبینی که به امید گفتم شارژ 5000 تومنی رو بنویس امیدم قبول نمیکرد.میگفت بدری قبول نکرده...وگرنه من که از خدام بود... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خلاصه که امتیاز سید خوردن نداره... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ چرا انقد اسپم mission.impossible و چرگر سر یک ماه پروف خصوصی قوفول میشه یک شارژ5000تومنی شرط اومدن به انجمن:gnugghender: این جا مونده بوددددددددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده