*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ نخیرررررررررررررررررررررررررررررر بوس ورژن دخترونه و پسرونه نداره یه کم تفاوت داره تو نحوه عمل اما بوس بوسه دیگه:hapydancsmil: اخرررررر خدا خوب جواب زحمت انقد تاپیک زدن رو داد :hapydancsmil: :ws47::ws47::ws47: امید خدا نکشتت :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من بازم شرط بندی میخوام انقدد شرط بستی چی بهت رسید باید شرط میبندی مثل من ببندی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ انقدد شرط بستی چی بهت رسید باید شرط میبندی مثل من ببندی :hapydancsmil: تو آدمشو پیدا کن من سر همه چی شرط مبندم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ وقت تموم شدددددددددددددددددددد منم به ایتالیا رای میدم دیگه هیچ رای ای ثبت نمیشه حتی شما دوست عزیز در های ورزشگاه بسته میشه بای تا فردا صبح که بیاییم بوس هامون رو نقد کنیم :boos::boos::boos::boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من ایتالیام شرط میبندی؟؟ کل امتیازام 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کمتر از ده مین دیگه وقت تموم میشهااااااااااا!!!! منو وارد نکنی کلا زین پس تایپیکاتو تحریم میکنم!:vahidrk: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کل امتیازام منم به همین مقدار شرط میبندم!!! 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ منم به همین مقدار شرط میبندم!!! قبول سوکسه ایتالیا لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ آآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی گل خوردیم و گل خوردیم ولی مشکلی نیست می بریم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ آآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی گل خوردیم و گل خوردیم ولی مشکلی نیست می بریم :1238::shad::62izy85: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بطور کل قهرمانی ، فرآیند سخت و زمانبری هست اما چیزی که به مراتب از اون سخت تره : دفاع از عنوان قهرمانی بصورت پیاپی هست :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ جا زدی شهرسااااااااز؟؟؟؟!!!! دلم یهو واسه سید تنگ شد! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به دلایل خاص دیگه نمیخواستم بیام این تاپیک ولی مگه گل سوم اسپانیا گذاشت که نیام عشق منی اسپانیا:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:w330: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به دلایل خاص دیگه نمیخواستم بیام این تاپیکولی مگه گل سوم اسپانیا گذاشت که نیام عشق منی اسپانیا:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:w330: منم ول بیا 1دور نی نای نای :1238: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ زدیممممممممممممممممممممممم گلللللللللللللللللللللللللللللل چهارممممممممممممممممممممم اسپانیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ منمول بیا 1دور نی نای نای :1238: کی جرات کرده تو رو ناراحت کنه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کجان این ایتالیایی ها؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بوفون بهترین دروازه بان دنیاست؟! ایتالیا بهترین تیمه؟!؟!:lol: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کی جرات کرده تو رو ناراحت کنه کلا!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کجان این ایتالیایی ها؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بوفون بهترین دروازه بان دنیاست؟! ایتالیا بهترین تیمه؟!؟!:lol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده