Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 مهر، 2012 چقدر حرف میزنید برید تخمه بخرید و آماده باشید چه سخته بین دو تیم فرق بذارم دوستشون دارم خووووووو 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - Track 5.swf[/FLASH] بیا وسطططططططططططططط تخمه خور هاش بیان وسطططططططططططططططططططططططططططططططططط:hapydancsmil:
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 چقدر حرف میزنید برید تخمه بخرید و آماده باشید چه سخته بین دو تیم فرق بذارم دوستشون دارم خووووووو من خیر سرم فردا امحان خیلی سختی دارم :hapydancsmil: تا 1 میشینم فوتبال میبینم :hapydancsmil: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 مهر، 2012 من خیر سرم فردا امحان خیلی سختی دارم :hapydancsmil: تا 1 میشینم فوتبال میبینم :hapydancsmil: جشن قهرمانی هم هست من تا 2-3 بیدارم البته احتمال وقت اضافه و احیانا پنالتی هم هست. فردا رو 2-3 ساعت اول کار رو مرخصی گرفتم که راحت باشم 1
H O P E 34652 ارسال شده در 1 مهر، 2012 قرار شده فافا اگه باخت مدالشو + امتیازاشو بده به من همشوخودشم بازنشست کنه بره ( نه که بره...فقط بازنشست میشه) خوتش به من گفت...در گوشِ من گفت...همین الان گفت :ws28: فدات شم جیگررررر اون مدال و بازنشستگی رو هستم خفنننننن ، تازه یه بوس هم میدم همراهش حتی میرم دیگه کلا نمیام منتهاش در مقابلش کلللل امتیازاتو میخوام بدون اینکه از حساب من امتیاز کم بشه من حیثیتی شرط می بندم ، تو نقدی حساب کن چطوره ؟! :gnugghender: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 1 مهر، 2012 [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - Track 5.swf[/FLASH] بیا وسطططططططططططططط امییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید تو اینو از کجا برداشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی این توو پروف من بود نتونستم بزارمششششششششششششششششششششششششششششششششششش:w821: یادم باشه 4 5 تا قفل بخرم بزنم به پروفم 1
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2012 اقا من شیخ انجمن نائب به حق مرحوم ESSI سوالت رو بپرس حکم چیست؟ 1_شرط بندی 2_نقدی 3_مختلط
*mini* 37778 ارسال شده در 1 مهر، 2012 جانیم جهنممنم می گم ایتالیا فاطیما رو عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:aghosh: 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 1 مهر، 2012 فاطیما رو عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:aghosh: مینی رو عشق است 1
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2012 بچه ها دیگه زمانی نمونده.کسی سر 5000 امتیاز شرط میبنده؟؟ یا کارت شارژ؟؟ یا نهار؟؟ اسپانیا 1
poor!a 15130 ارسال شده در 1 مهر، 2012 خیلی شک دارم کدومو بگم یه حس خیلی قوی میگه ایتالیا میبره ولی چون اسپانیارو دوس دارم باوجود بازی بدش نسبت به ایتالیا میگم اسپانیا میبره بنویس توو اسپانیا باختشم که نوش جون همتون 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدتو اینو از کجا برداشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w000: این توو پروف من بود نتونستم بزارمششششششششششششششششششششششششششششششششششش:w821: یادم باشه 4 5 تا قفل بخرم بزنم به پروفم دست رو دست زیاده حکم چیست؟1_شرط بندی 2_نقدی 3_مختلط حکم گشنیز هستش :hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده