Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چقدر حرف میزنید برید تخمه بخرید و آماده باشید چه سخته بین دو تیم فرق بذارم دوستشون دارم خووووووو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - Track 5.swf[/FLASH] بیا وسطططططططططططططط تخمه خور هاش بیان وسطططططططططططططططططططططططططططططططططط:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چقدر حرف میزنید برید تخمه بخرید و آماده باشید چه سخته بین دو تیم فرق بذارم دوستشون دارم خووووووو من خیر سرم فردا امحان خیلی سختی دارم :hapydancsmil: تا 1 میشینم فوتبال میبینم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من خیر سرم فردا امحان خیلی سختی دارم :hapydancsmil: تا 1 میشینم فوتبال میبینم :hapydancsmil: جشن قهرمانی هم هست من تا 2-3 بیدارم البته احتمال وقت اضافه و احیانا پنالتی هم هست. فردا رو 2-3 ساعت اول کار رو مرخصی گرفتم که راحت باشم 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ قرار شده فافا اگه باخت مدالشو + امتیازاشو بده به من همشوخودشم بازنشست کنه بره ( نه که بره...فقط بازنشست میشه) خوتش به من گفت...در گوشِ من گفت...همین الان گفت :ws28: فدات شم جیگررررر اون مدال و بازنشستگی رو هستم خفنننننن ، تازه یه بوس هم میدم همراهش حتی میرم دیگه کلا نمیام منتهاش در مقابلش کلللل امتیازاتو میخوام بدون اینکه از حساب من امتیاز کم بشه من حیثیتی شرط می بندم ، تو نقدی حساب کن چطوره ؟! :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - Track 5.swf[/FLASH] بیا وسطططططططططططططط امییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید تو اینو از کجا برداشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی این توو پروف من بود نتونستم بزارمششششششششششششششششششششششششششششششششششش:w821: یادم باشه 4 5 تا قفل بخرم بزنم به پروفم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اقا من شیخ انجمن نائب به حق مرحوم ESSI سوالت رو بپرس حکم چیست؟ 1_شرط بندی 2_نقدی 3_مختلط لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ جانیم جهنممنم می گم ایتالیا فاطیما رو عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ فاطیما رو عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:aghosh: مینی رو عشق است 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها دیگه زمانی نمونده.کسی سر 5000 امتیاز شرط میبنده؟؟ یا کارت شارژ؟؟ یا نهار؟؟ اسپانیا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مینی رو عشق است :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خیلی شک دارم کدومو بگم یه حس خیلی قوی میگه ایتالیا میبره ولی چون اسپانیارو دوس دارم باوجود بازی بدش نسبت به ایتالیا میگم اسپانیا میبره بنویس توو اسپانیا باختشم که نوش جون همتون 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اسپانیا من ایتالیام شرط میبندی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدتو اینو از کجا برداشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w000: این توو پروف من بود نتونستم بزارمششششششششششششششششششششششششششششششششششش:w821: یادم باشه 4 5 تا قفل بخرم بزنم به پروفم دست رو دست زیاده حکم چیست؟1_شرط بندی 2_نقدی 3_مختلط حکم گشنیز هستش :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کمتر از ده مین دیگه وقت تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده