Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ برو تو تاپیک دیشیب تعداد بازنده ها ضربدر 150 تقیسم بر تعداد برنده ها میشه میزان کاسبی شما خوب حالا بر فرض فهمیدم چقدر گیرم اومده!کی پولمو میدین؟!!!!!!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چه ربطی داره؟ تو هم دیشب ایتالیا رو بیشتر دوست داشتی ولی گفتی آلمان من هنوز چیزی نگفتم خو من صاحب تاپیک ام به یه شرط میبخشمت که بساط شرط بندی رو راه بندازی خوب حالا بر فرض فهمیدم چقدر گیرم اومده!کی پولمو میدین؟!!!!!!!:vahidrk: کشتی ما رو نترس میریزیم حسابت بزار سرمون یه کم خلوت بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم :hapydancsmil: واجب شد یه سر برم برا بازی فینال 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خو من صاحب تاپیک ام به یه شرط میبخشمت که بساط شرط بندی رو راه بندازی دلت کتک میخواد امیـــــــد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم :hapydancsmil: واجب شد یه سر برم برا بازی فینال من چون با علی دایی درگیرم نمیرم. وگر نه از من هم به عنوان انسان پیشگو دعوت به عمل آورده بودند :w02: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دلت کتک میخواد امیـــــــد بابا کل کل راه بنداز شرط بندی شرو بشه ه هه دیگه بستنی ای کارت شارژی چیزی تو فینال رد و بدل بشه 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم :hapydancsmil: واجب شد یه سر برم برا بازی فینال كم كم دارن ما رو به راه خلاف مي كشونن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ كم كم دارن ما رو به راه خلاف مي كشونن :icon_pf (34): شما جنسیتت مشخص شدددددددد 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ شما جنسیتت مشخص شدددددددد طبق آخرين اخبار !ماده! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ طبق آخرين اخبار !ماده! جانم تا چند روز پیش نر بودی تغییر جنسیت دادی 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ جانم تا چند روز پیش نر بودی تغییر جنسیت دادی فداتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ کسی هست سر 2000 امتیاز شرط ببنده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ کسی هست سر 2000 امتیاز شرط ببنده؟؟؟ طرفدار کدوم تیمی اون هم بگووووو صفحه اول اسمت رو بنویسم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ کسی هست سر 2000 امتیاز شرط ببنده؟؟؟ من سر همه امتیازام شرط میبندم... پایه ای؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من طرفدار ایتالیا تازه شام و بستنی و کارت شارژ هم اگه کسی بود پایم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من طرفدار ایتالیا تازه شام و بستنی و کارت شارژ هم اگه کسی بود پایم نگفتی... پایه ای؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده