.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها تا اخرین صفحه اپدیت شد ایشاللله یه جوش گنده نوک دماغ همتون بزنه که انقد اسپم میکنید من امتحان دارم اشکم در اومد برا این 35 صفحه بدری شرط تو با حمید شهر ساز چی شد صفحه اول رو ببنید کسانی که اسمشون ثبت نشده اعلام کنند این شهرسازه ترسو نیست که بگم چی شد نتیجه شرط بندی ما چرگر هم که امتیاز منو داد به یکی دیگه شیطونه میگه:icon_razz: جواب منم ندادی کی من و creative city شرط بستیم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ قرار شده فافا اگه باخت مدالشو + امتیازاشو بده به من همشوخودشم بازنشست کنه بره ( نه که بره...فقط بازنشست میشه) خوتش به من گفت...در گوشِ من گفت...همین الان گفت :hapydancsmil::hapydancsmil: چی گفت :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ این شهرسازه ترسو نیست که بگم چی شد نتیجه شرط بندی ماچرگر هم که امتیاز منو داد به یکی دیگه شیطونه میگه:icon_razz: جواب منم ندادی کی من و creative city شرط بستیم؟ خو تو مهدی سر یه کارت شارژ 5000 هزاری شرط ببندید مهدی که پایه اس جوابتو دادم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه بگم بیتربیت هااااا 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ تو اول تکلیف شرط بندی خودمونو مشخص میکردی بعد میرفتی با یکی دیگه سر 400 تا امتیازت شرط بندی کنی مگه مشخص نشد... امید چرا ثبت نمیکنی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ از رو که نمیرههمه امتیازاشو تو این شرط بندیا از دست داده بازم کر کری میخونه :(50): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ الهي ... من ميدونم ترازو چيه ، شما ميدوني تناسب چيه ؟؟!500 از 1400 به نظرت با 500 از 13000 برابره ای جونم هم تیمی...دمت گرم که کم نمیاری... باید حال این ماتادورا رو همینجوری گرفت... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها تا اخرین صفحه اپدیت شد ایشاللله یه جوش گنده نوک دماغ همتون بزنه که انقد اسپم میکنید من امتحان دارم اشکم در اومد برا این 35 صفحه بدری شرط تو با حمید شهر ساز چی شد صفحه اول رو ببنید کسانی که اسمشون ثبت نشده اعلام کنند اسم منو بدری رو ثبت نکردی... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ این شهرسازه ترسو نیست که بگم چی شد نتیجه شرط بندی ماچرگر هم که امتیاز منو داد به یکی دیگه شیطونه میگه:icon_razz: جواب منم ندادی کی من و creative city شرط بستیم؟ ما که سر امتیاز شرط نبستیم... شرط ما سر کارت شارژ و بستن پروف بود که دومی رو امید جون قبول نکرد... سید هیچ وقت نمیزنه زیر حرفش... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بدری سر اون 450 تا امتیاز که اعتراض داشتی یادته گفت کی شرط میبنده تو هم فوری گفتی من من عکس هم گرفتم ازش که نتونی زیرش بزنی گاو باز من که اعتراض نکردم میخواستم با توافق باهش امتیازای بیشتری به جیب بزنم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مگه مشخص نشد... امید چرا ثبت نمیکنی؟؟ مشخص شد الان:vahidrk: پروفت بسته نمیشه جاش چی میخوای بدی 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مي دونيد من علم غيب دارم امشب خواهيد ديد اسپانيا 1 ايتاليا0 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ ما که سر امتیاز شرط نبستیم... شرط ما سر کارت شارژ و بستن پروف بود که دومی رو امید جون قبول نکرد... سید هیچ وقت نمیزنه زیر حرفش... دقیقا همونی که میزنه زیر حرفش تویی کی گفت من دیگه امتیاز ندارم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ دقیقا همونی که میزنه زیر حرفش توییکی گفت من دیگه امتیاز ندارم من کی گفتم تو امتیاز نداری؟ این منم که امتیاز ندارم... بالاخره سر چی؟همون شارژ کافیه؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من کی گفتم تو امتیاز نداری؟ این منم که امتیاز ندارم... بالاخره سر چی؟همون شارژ کافیه؟ همون منظورم تو بودی گفتی امتیاز ندارم انوقت شارژ؟ 4تا مورد شرط بندی شد 1دونه هر طور راحتی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مهدی و بدری چی شد اخر من کچل شدم از دست شما اخر سر چی به توافق رسیدید امتیاز و بستن پروف نمیشه چون مهدی قبلا بسته 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مي دونيد من علم غيب دارم امشب خواهيد ديد اسپانيا 1 ايتاليا0 چی شد شرط میندی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مهدی و بدری چی شد اخر من کچل شدم از دست شما اخر سر چی به توافق رسیدید امتیاز و بستن پروف نمیشه چون مهدی قبلا بسته مگه کچل نیستی آره دیگه میدونه ایتالیای مشنگ میخواد ببازه نمیاد یک چیز درست حسابی شرط بندی کنه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مي دونيد من علم غيب دارم امشب خواهيد ديد اسپانيا 1 ايتاليا0 علم غیب پیش گویی نکن بیا شرط ببند... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده