hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ پکیج های 1000،2000،3000،4000،5000 جهت شرط بندی موجود است. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها تا صفحه 11 اپدیت شد بقیه اسم ها رو هم تا بعد ظهر وارد میکنم الان سرم شدیدا شلوغه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها تا صفحه 11 اپدیت شد بقیه اسم ها رو هم تا بعد ظهر وارد میکنم الان سرم شدیدا شلوغه چرا تا صفحه 11:vahidrk: پس من برات آمار دادم چی شد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چرا تا صفحه 11:vahidrk:پس من برات آمار دادم چی شد خوووووو چک میکنم تو دو نفر رو ننوشته بود اصل شرط بندی ها هستش فقط یه چیزی این چرگر گرامی قبلا قول پروفایلش رو به اتروس داده فقط سر شارژ 5000 هزاری ببندم؟؟؟ یا میخوای میزان شارژ رو کمتر کنید 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خوووووو چک میکنم تو دو نفر رو ننوشته بود اصل شرط بندی ها هستش فقط یه چیزی این چرگر گرامی قبلا قول پروفایلش رو به اتروس داده فقط سر شارژ 5000 هزاری ببندم؟؟؟ یا میخوای میزان شارژ رو کمتر کنید یعنی اشتباه نوشته بودم الکی بیدار موندم امتیازشو داده آتروس پروفشم داده آتروس انوقت اومده با من شرط بندی 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من امتيازام زياد نيست سر 500 تا شرط ميبندم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ تا اخر صفحه 20 اپدیت شد صفحه اول رو ببنید همه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من امتيازام زياد نيست سر 500 تا شرط ميبندم اعلام کردی طرفدار کدوم تیمی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ یعنی اشتباه نوشته بودمالکی بیدار موندم امتیازشو داده آتروس پروفشم داده آتروس انوقت اومده با من شرط بندی خو سر کارت شارژ ببند دیگه مبلغش رو بگوووووو تا بزارم صفحه اول 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اعلام کردی طرفدار کدوم تیمی بهههلهه قبلا گفتم .. ايـــتاليـــــــــا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خوووووو چک میکنم تو دو نفر رو ننوشته بود اصل شرط بندی ها هستش فقط یه چیزی این چرگر گرامی قبلا قول پروفایلش رو به اتروس داده فقط سر شارژ 5000 هزاری ببندم؟؟؟ یا میخوای میزان شارژ رو کمتر کنید خب من اگه باختم پروفم دو ماه قفل شه... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خو سر کارت شارژ ببند دیگه مبلغش رو بگوووووو تا بزارم صفحه اول خب سر 5000 کارت شارژ+یک ماه بسته شدن پروفایل... یعنی من اگه باختم 1ماه به خاطر بدری پروفم بسته شه.یه ماه هم به خاطر آتروس... 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خب سر 5000 کارت شارژ+یک ماه بسته شدن پروفایل... یعنی من اگه باختم 1ماه به خاطر بدری پروفم بسته شه.یه ماه هم به خاطر آتروس... سلام هم تيمي 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ سلام هم تيمي سلام هم تیمی...چطوری؟ پس این اسپانیایی های ترسو کجان؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کارت شارژ بستنی نهار امتیاز نبوود؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ سلام هم تیمی...چطوری؟ پس این اسپانیایی های ترسو کجان؟ رفتن هم تيمي جور كنن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کارت شارژ بستنی نهار امتیاز نبوود؟؟ آخه این اسپانیایی ها مال این صحبتان که بخوان بیان شرط ببندن... نیستن آقا جون نگرد... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ رفتن هم تيمي جور كنن خدا کنه زودتر جور کنن بیان... یه خورده شرط بندی کنیم کاسب شیم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده